Vakantie in SAN SEBASTIAN - Artikel Post - Artikel Marketing

Vakantie in SAN SEBASTIAN

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: aardinaboud
Gezien: 642 | Aantal woorden: 505 | Datum: Thu, 14 Jul 2011 | 0 commentaar
Een mooie stad

San Sebastian is een prachtige Spaanse stad, de hoofdstad van de bizarre provincie Guipúzcoa. Omdat het heel dicht bij de Franse grens (20 kilometer), San Sebastian heeft een zeer krachtige invloed op alles wat zijn leven vertegenwoordigt, maar de sfeer is een prachtig een dank aan deze invloed, want er is een perfecte balans tussen de Spaanse geur en de Franse geur. De architectuur is echt origineel, zeker voor een land als Spanje, als het kan worden opgenomen in de''Belle Epoque-stijl'', de gastronomie is prachtig, terwijl de culturele evenementen en festivals doorstroming, vooral tijdens de zomer, het maken van San Sebastian een geweldige vakantie bestemming!

De stad heeft ook een koninklijke lucht, zoals in de 19e eeuw werd gekozen als zomerresidentie van koningin Maria Cristina, een lucht die aangetrokken, samen met de aanwezigheid van de koningin, de aandacht van vele beroemdheden uit die tijd. Als gevolg hiervan, San Sebastian begon meer en meer te winnen met de hulp van de toeristische sector en veel gebouwen werden gebouwd met als voornaamste doel om de bezoekers te vermaken. Zo werd het Casino gebouwd in 1887 en dit was slechts de eerste stap in de transformatie van San Sebastian in een luxe resort. Sinds 1887 werden er veel hotels, villa's en paleizen gebouwd en rond 1914 de stad was een van de meest kosmopoliet op zoek naar steden in het continent.

San Sebastian attracties

Je kunt niet een vakantie zonder een sightseeing tour, dus zorg ervoor dat je bieden een aantal van je aandacht naar de mooiste en meest representatieve monumenten in de stad. Je kan niet missen de karakteristieke''Belle Epoque''gebouwen gelegen in de wijk die bekend staat als''Area Romantica''. De Buen Pastor kathedraal moet ook op uw lijst, zoals het monument is geïnspireerd door de uitstekende Opera in Parijs, je kunt je voorstellen hoe geweldig het is, dus zorg ervoor dat u bezoekt het!

De sightseeing lijst moet bevatten ook het Miramar Palace, de Maria Cristina Bridge of het Victoria Eugenia theater. Nadat u klaar bent met uw sightseeing tour, alles wat je nodig hebt is wat ontspanning op een van de delicate stranden van San Sebastian. De meest elegante een is Playa de Concha, maar Ondarreta en Zurriola zijn ook mooi! Als het gaat om entertainment, er is geen andere plaats beter dan San Sebastian, de stad zelfs een gastheer International Film Festival elk jaar in september, met enkele van de grootste Hollywood-sterren als eregasten. Geniet van San Sebastian!

Over de Auteur

vakantiehuizen ibiza is klaar voor een seizoen vol zon, zee, strand feest voor je. Club Villamar laat uw ideale vakantie droom met een gevarieerde selectie van vakantiehuizen in vakantiehuizen spanje en vakantiehuizen javea.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo