Vakantie Italië - Artikel Post - Artikel Marketing

Vakantie Italië

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: raise
Gezien: 501 | Aantal woorden: 628 | Datum: Mon, 12 Aug 2013 | 0 commentaar

Niet binnen zitten, genieten en tot rust komen, dat doe je op een vakantie in Italië! Het warme klimaat dat Italië heeft maakt het al een zeer aantrekkelijke vakantieplek. Maar behalve dat heeft Italië veel verschillende gezichten, zodat er voor ieder wat wils is. Dit komt door de geschiedenis van een streek, de uitstraling en het enorme verschil aan landschappen in Italië. Italië is zeven keer zo groot als Nederland, zo zijn er ook verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Je hebt bijvoorbeeld palmenboulevards in Le Marche, zonovergoten stranden in Puglia, bloemenpracht in Umbrië, witte stranden op Sicilië en Sardinië (prachtige mogelijkheid tot duiken of snorkelen), integrerende steden in Toscane en sprookjesachtige meren in het noorden.

Om Italië op zijn beste en mooiste manier te ontdekken moet je het land bezoeken in de maanden april t/m oktober. De temperatuur is dan erg aangenaam. In juli en augustus is het in de populaire plaatsen enorm druk door het massa toerisme. Wij raden u bij deze aan om daarbuiten het land op te zoeken. Vooral in het voorjaar is het mooi, de natuur is dan op haar mooist omdat alles in bloei staat.

Wanneer u in de zomer aanwezig bent in Italië moet u voorbereid zijn tegen de hoge temperatuur. Onderneem dus activiteiten in de ochtend en na 4 uur. Ga op het heetst van de dag lekker in de schaduw liggen en smeer u goed in met zonnebrand. In het midden van de zomer zullen, behalve het massa toerisme, ook de prijzen stijgen en is er meer kans op wachtrijen en files. Het is noodzakelijk om uw vakantie te reserveren als u in de zomermaanden gaat.

Strandvakanties Italië

De kustlijn van Italië is ongeveer 7600 km lang. De kust bestaat uit plekken met brede kindvriendelijke zandstranden maar er zijn ook stukken die grilliger zijn.
De Middellandse Zee wordt aan de zuidkant de Ionische Zee, aan de westkant de Tyrrheense Zee en aan de oostkant de Adriatische Zee genoemd. Italië ligt er midden in.

Heerlijk duiken of snorkelen, actief watersporten en relaxen in de zon is mogelijk aan de Italiaanse kust. Er zijn delen aan de kust die alleen toegankelijk voor gasten bepaalde hotels of u bent verplicht om een parasol of ligbed te huren, dit noemt men `bagni’. Er zijn bij de meeste bagni toiletten, een strandwacht en een bar aanwezig.

Op vakantie in Italië

Voor culturele hoogtepunten, zon, mooie steden en landschappen moet u op reis naar Italië! De meest wonderbaarlijke regio’s zijn hier te vinden zoals het cultuurrijke Umbrië of Toscane met cipressen, talloze pittoreske straatjes en heuvels en het landelijke Le Marche. `La Dolce Vita’ vormt u wanneer u de fraaie architectuur en kunstschatten bezichtigd en als volgt volop geniet van de heerlijke Italiaanse keuken.
Boek dus snel een vakantie naar Italië voor een bijzonder mooie vakantie om nooit meer te vergeten.

Bekijk vakanties in Italië www.Italië-vakantiehuisje.nl

Over de Auteur

Schrijver van Vakanties in Italie

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo