Vakantie met een grote groep? 4 handige tips - Artikel Post - Artikel Marketing

Vakantie met een grote groep? 4 handige tips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 102 | Aantal woorden: 836 | Datum: | 0 commentaar

 

Je bent al jaren met veel plezier onderdeel van een grote vriendengroep. Jullie hebben door de jaren heen al veel leuke dingen gedaan, maar een gezamenlijke vakantie is er nog nooit geweest. Om hier verandering in te brengen, hebben jullie besloten samen een vakantie te boeken. Maar hoe regel je dat met zo’n grote groep mensen? Wij geven je graag vier praktische tips.

 

 

Stuur een datumprikker

Het is niet gemakkelijk om een vakantie te plannen met een grote groep mensen. De een kan in de zomer wel op vakantie, de ander is dan maandenlang in het buitenland. De een gaat het liefst in de winter weg, de ander vindt het belangrijk om met de feestdagen thuis te zijn. De beste manier om een datum te prikken voor jullie vakantie, is door een datumprikker te versturen. Verwerk zo veel mogelijk data in deze datumprikker en de kans is groot dat er een datum tussen zit dat alle vrienden op vakantie kunnen.

 

Wijs een paar organisatoren aan

Je kunt onmogelijk een vakantie organiseren met 20 mensen, als al deze mensen de rol van organisator op zich nemen. Een groot schip heeft ook geen 20 kapiteins. Zijn er mensen in de groep die het leuk vinden om de vakantie te organiseren? Wijs deze mensen dan als organisatoren aan. Zij hebben de verantwoordelijkheid om een vakantiebestemming te kiezen, maar ook om een vakantiehuis te zoeken en dit vakantiehuis bijtijds te organiseren.




Bepaal een budget

Het is erg belangrijk dat iedereen zich prettig voelt bij het budget van de vakantie. Daarom bepalen de organisatoren dit budget niet, maar doen jullie dit samen. Voelt iemand zich niet prettig bij een budget, bijvoorbeeld omdat hij of zij een lager inkomen heeft dan de rest? Heb hier dan respect voor en verlaag het budget. Is dit niet mogelijk, dan kun je er altijd nog voor kiezen om de rest wat meer te laten betalen voor de vakantie. Zo kan die vriend of vriendin met het lagere budget toch mee. Daar ben je toch vrienden voor!


Betrek iedereen bij het boeken

Het is onmogelijk om naar iedereen te luisteren bij het boeken van een vakantie. De een wil namelijk naar het buitenland, de ander wil in Nederland blijven. De een wil een actieve vakantie, de ander wil de hele vakantie op het strand liggen. Wel kun je al je vrienden vragen wat zij wel en niet leuk vinden. Met deze eisen probeer je zo veel mogelijk rekening te houden bij het boeken van een vakantie.


Over de Auteur

Villaspot vakantiehuizem

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo