FB pix Vakantiehuis in Toscane - Artikelpost

Vakantiehuis in Toscane

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1165 | Aantal woorden: 643 | Datum: | 0 commentaar

 

Vakantie in Toscane,

Als je niet houdt van een hectische vakantie, de stress van georganiseerde reizen waar elk detail is vooraf bepaald (bezochte sites, de tijd van elk bezoek, keuze aan restaurants), als u houdt van de rust van een landhuis in plaats van een hotel in de centrum van de stad, zo zeker liefde om zich onder te dompelen in de straten van het prachtige middeleeuwse stadjes buiten de versleten toeristische paden, als je houdt van originele gerechten en goede wijn, dan, misschien, bent u geïnteresseerd in een aangenaam verblijf in een vakantiehuis in Toscane.

Dit soort huizen geeft u niet alleen de kans om te ontspannen en tan te doen aan het zwembad, terwijl u uw favoriete boek met een glas wijn, zijn er ook aanvullende diensten zijn beschikbaar om u te helpen uw vakantie uniek te maken, deze verrijkende met interessante activiteiten, zoals proeverijen van lokale producten,  Toscaanse kooklessen, waar je leert om traditionele gerechten te bereiden, bezoeken aan bedrijven, waar u kunt wijn en olie aan de bron te proeven, ecotoerisme excursies (wandelen of fietsen) in het hele land en tot slot zijn er wandelen in de bergen als de Apuaanse Alpen met ervaren gidsen voor adembenemende natuur te verkennen en om te kunnen zetten op film.

De "slow food" proeverijen en diners worden geserveerd door lokale chef-koks in het gehuurde huis, na een warme dag aan het zwembad of het verkennen van de omgeving, als je niet wilt koken in de avond, dan kunt u een kok ter plaatse van de te creëren slow food club huren: hij zorgt voor uw hele bedrijf, die voorziet in goed Italiaans eten (perfecte lokale ham en kaas, perfect vlees voor de barbecue, gespeld salades, gespeld heerlijke taarten, verse groenten, aardappelen, brood en andere lokale specialiteiten), Hij organiseert ook proeverijen en serveert alles van snacks aan tafel in de eetkamer of onder de gazebo of patio in de tuin. De prijs van deze service is redelijk (vanaf 20 euro per persoon exclusief wijn). Om voedsel te koken langzaam te komen, zijn er een minimaal vereiste vijf deelnemers en de reservering een dag van tevoren worden gemaakt.

Een andere interessante speciale service aan het koken in de boerderij. Deze zijn gericht op de gasten de geheimen van de Italiaanse keuken, en in het bijzonder, van de Toscaanse recepten, te ontcijferen. De kook-en slow food maaltijden worden bereid in de villa door mensen die graag koken als hobby of voor hun werk. Tijdens de lessen, kunt u deelnemen aan het bereiden van maaltijden, door het uitrollen van deeg voor zelfgemaakte pasta of tordelli, maakt u heerlijke hoofdgerechten, hoofdgerechten en desserts. De ontspannen sfeer en de deelname van de gasten, en een paar slokjes wijn tijdens de voorbereiding van het diner zorgen voor een maximale plezier voor de deelnemers.

Samengevat, is de wetenschappelijke formule voor geluk zeker nog niet gevonden, maar er zijn zo veel kleine dingen te genieten en te delen met uw familie of vrienden, te beginnen met reizen, een andere relatie met de natuur, een eenvoudige goed glas wijn of een goed boek, door de ontdekking van nieuwe smaken, enz. .... Geniet van een heerlijke "trage" leven!Over de Auteur

Geschreven door de eigenaar van een website die vakanties in het heerlijke Toscane aanbied. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo