FB pix Vakantiehuizen in Andalusië - Artikelpost

Vakantiehuizen in Andalusië

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1177 | Aantal woorden: 666 | Datum: | 0 commentaar

Le Chien Andalous biedt fijne vakantiehuizen in het binnenland van Andalusië. Zo hebben verschillende huizen die dichtbij de stad Granada en het wereldberoemde Alhambra gelegen zijn en slechts op een half uur rijden van de Middelandse Zee. Ook hebben we leuke vakantiehuizen in de Witte dorpjes van de Alpujarras, top de zuidehellingen van de Sierra Nevada, in het Nationale Park. Ideaal voor wandelen en genieten van de stilte en de overweldigende natuur.

Zoekt u huizen met privé zwembad en een grote tuin? Bezoek dan onze huizen in Malaga! Hier vindt u verschillende huizen nabij Antequera en het karstgebied El Torcal in een heerlijk rustige omgeving.

Wordt u meer aangetrokken door de geschiedenis van het stierenvechten en de bandoleros die streek rond Ronda onveilig maakten in de 18e eeuw, boekt u dan één van onze huisjes in Cadiz. Hier hebben we ook een aantal huizen nabij de Costa de la Luz en het leuke kustplaatje Conil de la Frontera.

In de provincie Cordoba bieden we u een huis met zwembad nabij Priego de Cordoba.

In Jaen hebben we drie oude maar gerenoveerde boerderijen nabij Castril en verschillende appartamenten in het natuurpark Sierra de Cazorla.

In Almeria bieden we een gerestaureerd boerderijencomplex met gemeenschappelijk zwembad midden in de Sierra de Filabres nabij het dorpje Laroya. Goed uitgangspunt om de enige europese woestijn, de woestijn van Tabernas te bezoeken en Mini Hollywoord, de locatie waar vele westerns opgenomen werden in de jaren '60. Ook een dagje naar het natuurpark Cabo de Gata met zijn prachtige stranden en de stad Almería is van hieruit goed te doen.

Dit jaar hebben we speciaal voor u video's gemaakt van veel van onze vakantiehuizen, zodat u een nog betere indruk krijgt van wat de vakantiewoningen van Le Chien Andalous u te bieden hebben.

Graag ontvangen we uw bezoek op onze website: www.lechienandalus.com en beantwoorden we uw vragen.

 

 Over de Auteur

Le Chien Andalous werd in 2001 opgericht door Janny en Manuel Redondo. We wonen in Andalusië en zijn een Nederlands-Spaans koppel dat zelf vakantiehuizen heeft en verhuurt. We merkten dat er vele spaanse eigenaren waren die moeite hadden om hun huizen op de  internationale markt aan te bieden en zo zijn we begonnen met on vakantieverhuur bedrijf. We vinden het een uitdaging om voor iedere klant een passende vakantiewoning te vinden. We kennen alle vakantiehuizen en hun eigenaren persoonlijk , de meesten van hen al vele jaren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo