FB pix Vakantiehuizen worden populairder - Artikelpost

Vakantiehuizen worden populairder

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1082 | Aantal woorden: 428 | Datum: | 0 commentaar

 

Altijd al een fan geweest van hotels? Waarom eigenlijk? Je betaalt vaak een fikse prijs: minimaal 30-40 euro per nacht en de vraag is of je er nog ontbijt bij krijgt. Daarnaast voelt een hotel nooit helemaal als thuis. Dat komt omdat een hotelkamer toch altijd de 'standaard sfeer' uitademt: een sfeer van automatisme en wat de Engelsen omschrijven als 'default'. Oftwel, 12 in het dozijn. Elke hotelkamer in een hotel ziet er per slot van rekening ongeveer hetzelfde uit. 

De voordelen van vakantiehuizen
Hoe anders kan uw ervaring zijn in een vakantiehuis? Vakantiehuizen hebben juist het kenmerk dat ze gezellig zijn aangekleed, en u krijgt al snel het gevoel van 'thuis zijn'. Het is uw eigen huisje. U heeft meer ruimte en u betaalt vaak toch minder geld. 

De voordelen van een vakantiehuis boeken zijn dus in ruime mate aanwezig. Toch is er een groot voordeel nog niet besproken.

Vakantiehuizen staan vaak in een rustieke omgeving of liggen in een park met andere vakantiehuisjes. Dit geeft het vaak een pittoreske uitstraling en daarmee worden families en vriendengroepen vaak al aangespoord voor vakantiehuisjes te kiezen. 

Waar boekt u ze?
Vakantiehuisjes boeken is relatief eenvoudig. De meeste websites zijn goed navigeerbaar en bieden een ruime keuze aan woningen. De bekendste aanbieders van vakantiewoningen zijn o.a. Belvila, Interhome, TopicTravel en Bungalow.net. Deze merknamen staan bekend om hun verregaande specialisatie op het gebied van vakantiehuisjes en woningen. Zowel zomer als winter aanbod.

Opvallend is dat de laatste tijd veel mensen kiezen voor een vakantiehuisje in Nederland in plaats van in het buitenland. Ons eigen landje, wellicht vanwege de crisis, wordt populairder. Dat heeft uiteraard ook te maken met de tijdsbesparing. Reizen binnen Nederland scheelt vele uren reistijd. En het hoeft niet minder mooi te zijn dan het buitenland. Qua steden heeft Nederland veel te bieden, maar ook qua natuur, hoewel men dan iets beter moet zoeken, valt er genoeg te ontdekken in ons kikkerlandje.

Kortom, de keuze is uiteraard aan u. Wordt het een hotel of toch een leuke cottage, chalet of vakantiehuis?

 


Over de Auteur

de auteur is specialist in vakanties en reizen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo