Vakantieperiode - Artikelpost

Vakantieperiode

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 437 | Aantal woorden: 679 | Datum: | 0 commentaar

Vakantie is altijd leuk: of je nu gezellig thuisblijft of je te goed doet aan tropische stranden, kunnen ontspannen is het allerleukste als je vakantie hebt. Voor zij die er voor kiezen om op reis evenveel comfort te creëren als thuis is comfortabele vakantiekledij onmisbaar en slippers zijn daar een essentieel onderdeel van.

Als je je op een prachtig strand begeeft en gezellige avondwandelingen wil maken dan wil je immers dat je kan genieten van voldoende wandelcomfort. Birkenstock Florida slippers zijn daar de oplossing voor: dankzij drie dunne bandjes op de wreef en een uniek voetbed kan je genieten van een optimale ondersteuning tijdens het wandelen. De bandjes kunnen eenvoudig aangepast worden zodat de slippers op haast elke voet passen en toch comfort bieden - erg handig tijdens een vakantiewandeling.

Birkenstock slippers in tal van uitvoeringen

De slippers van Birkenstock zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Ook beschikken alle Papillio bij Birkenstock slippers over een uniek voetbed dat uit drie lagen bestaat en anatomisch gevormd is om meer wandelcomfort te verzekeren. Daarbij is de onderste laag van het voetbed gemaakt uit EVA-materiaal dat een goede demping garandeert en erg lang meegaat. De tweede laag bestaat uit kurk en draagt ook bij aan het comfort dankzij een extra diep hiel en een stevige teengrip. De bovenste laag bestaat dan weer uit suède voor een zacht gevoel en de absorptie van vocht.

Sandalen voor op vakantie in verscheidene kleuren

Als je op vakantie gaat naar een warm land dan wil je natuurlijk ook een kledingstijl die daarbij aansluit. Birkenstock Florida slippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder wit, blauw, zwart en varianten met lak. Het Florida-model is al lang verkrijgbaar in de Birkenstock collectie en vooral de basiskleuren zijn daarbij erg populair.

Hoewel het gaat om speelse modellen zijn de slippers makkelijk te dragen en leveren ze dus zowel een verrassend uitzicht als comfort. Daarbij zijn er ook unieke prints en opvallendere kleuren mogelijk voor wie graag wat meer opvalt op vakantie.

Over de Auteur

Leven van vakanties.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo