FB pix Van Hull naar Rotterdam – weekend weg in Engeland met P&O Ferries - Artikelpost

Van Hull naar Rotterdam – weekend weg in Engeland met P&O Ferries

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1161 | Aantal woorden: 414 | Datum: | 0 commentaar

Dat Hull City A.F.C. dit seizoen is gedegradeerd uit de Premier League betekent niet dat Hull niet meer het bezoeken waard is! Heel bekend is havenstad naast de voetbalclub niet, maar wie meer gaat lezen vindt dat in Hull voldoende te beleven is om een lang weekend Engelse cultuur te snuiven, uit te gaan en een leuk weekend te hebben. Met de P&O Ferries, die ’s avonds vertrekken vanuit Rotterdam, komt u er gemakkelijk en comfortabel, zonder tijd te verliezen.

Sightseeing in Hull

Al hoewel Hull zwaar getroffen is in de Tweede Wereldoorlog, zijn er nog altijd een aantal mooie monumenten te bekijken. Het Queen Victoria plein is het centrum van Hull, en is omgeven door winkelstraten, het Hull Museum, het imponerende gemeentehuis en de Ferens Art Gallery. Het plein grenst aan de Queen’s Gardens, een prachtig aangelegde tuin in het hart van Hull. Aan de rand van het centrum is de Holy Trinity Church te vinden, wat met 700 jaar de oudste parochiekerk in Engeland is. Het middeleeuwse bouwwerk is een van de grootste attracties van Hull. Verder is van Maart tot Oktober de militaire basis Fort Paull te bezoeken.

Sport in Hull

Naast de voetbalclub Hull City A.F.C. biedt de stad een professionele rugbyclub, ijshockeyclub, golf- en dartclub. Vanuit de haven van Rotterdam is Hull de perfecte stad om te bezoeken voor een lang weekend Engelse sport!

De reis met P&O Ferries

Doordat de P&O ferries ’s avonds vertrekken vanuit de haven van Rotterdam en Hull, kan iedere dag comfortabel worden gereisd zonder dat er tijd wordt verloren. Daarnaast bieden de P&O ferries voldoende vermaak om er een leuke avond van te maken! Naast verschillende restaurants heeft de P&O ferry een bioscoop, nachtclub en casino.
Neem de ferry op vrijdag avond vanuit Rotterdam, en geniet een vol weekend van de Engelse cultuur en attracties die Hull te bieden heeft. Maandag ochtend komt u aan in de haven van Rotterdam, uitgerust en een ervaring rijker!

Over de Auteur

P&O Ferries verzorgt dagelijk overtochten naar Engeland vanuit Rotterdam. P&O heeft de grootste frequentie aan passagiers- en vrachtafvaarten naar Groot-Brittannië. Boek op de P&O site eenvoudig een retour Rotterdam Hull of een enkele reis vanaf Rotterdam naar Hull boeken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo