Verrassende nieuwe vakantietrend in Nederland - Artikel Post - Artikel Marketing

Verrassende nieuwe vakantietrend in Nederland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: wegtips
Gezien: 163 | Aantal woorden: 363 | Datum: Mon, 26 Mar 2018 | 0 commentaar

Wist u dat u absoluut niet naar een ver oord hoeft af te reizen, voor een verrassend nieuwe vakantietrend! We tippen een aantal verrassende nieuwe vakantietrends in Nederland.

Op zoek naar een nieuwe verrassende vakantie bestemming - wat dacht u van een Natuurhuisje? Zoals de naam al aangeeft, zijn dit huisjes die gelegen zijn midden in de natuur en bent u hier ook echt eventjes weg van de massa. Hier ervaart u alle rust en geniet u van de natuur, de omgeving en het echt samen zijn! De keuze aan natuurhuisjes is verrassend groot – van back to basic tot hip en trendy, tot natuurhuisjes die gelegen zijn aan zee tot op afgelegen plekjes. Maar wilt u verzekert zijn van een pareltje, kijk dan op Lekkerwegtips, hier vindt u de top 10 van de meest bijzondere natuurhuisjes in Nederland. Lekkerwegtips heeft namelijk een selectie gemaakt van de meest gewilde natuurhuisjes in Nederland. Heeft u interesse? Dan is snel boeken ons advies, want deze tien huisjes zijn populair.

Nog een nieuwe vakantie trend zijn de tiny-houses! Ook hier zegt de naam voldoende! U verblijft in een klein huisje welke van alle gemakken is voorzien, dus een kleine keuken, zithoek, badkamer en ook een of twee slaapkamers. De tiny-houses zijn namelijk zo ingericht dat u alle voorzieningen bij de hand heeft om een ontspannen vakantie te vieren. Maar net als bij de natuurhuisjes staat ook de natuur beleving voorop. Wel goed om te melden; veel tiny-houses liggen niet alleen, maar op een vakantiepark gezellig bij elkaar – met als centraal punt een openlucht binnenplaats met vuurplaats, barbecue en hottub. Wat een verblijf in een tiny-house dus extra gezellig maakt. Het aanbod aan tiny-houses, welke u kunt huren, is nog niet heel ruim. Maar de verwachting is wel dat het aanbod snel zal toenemen, gezien de trend van minimalistisch wonen en vakantievieren.Over de Auteur

Via Weg Tips - schrijf ik over de talrijke vakantie- en uitjes mogelijkheden in Nederland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo