Volop genieten in een villa op Ibiza - Artikelpost

Volop genieten in een villa op Ibiza

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1000 | Aantal woorden: 468 | Datum: | 0 commentaar

 

Genieten van zon, zee en strand..? Het Spaanse eiland Ibiza beschikt over  alle ingrediënten  voor een welverdiende vakantie. Ziet u uw zelf al liggen in een prachtige villa? In een villa op Ibiza kunt u heerlijk uw eigen tijd indelen, en o.a. genieten van een privézwembad. Begint u maag wat te rommelen, of krijgt u trek in een drankje, dan loopt u even naar de koelkast en ploft u vervolgens gewoon weer neer op uw strandstoel bij uw villa. Ibiza is een eiland van uitersten.

Als u aan Ibiza denkt, denkt u misschien meteen aan het party-eiland van Europa. Maar dat is niet helemaal waar. Uiteraard zijn er op Ibiza plekken waar  veel  jongeren komen en uitgaansgelegenheden zijn maar dat is eigenlijk voornamelijk maar op één plek en dat is Sant Antonio.

Ibiza kent vooral ook vele mooie, gezellige en bijzondere plekken en baaitjes.  Doordat het eiland niet zo groot is, is het gemakkelijk om vanuit uw villa op Ibiza het eiland te verkennen met een huurauto. De hippiemarkt van Ibiza, daar moet u wel zijn geweest. Er hangt een heerlijke sfeer en je kunt er prachtige spullen kopen als Ibiziaanse rokken en jurken en op de achtergrond hoort u heerlijke loungemuziek en ziet u her en der nog een hippie lopen. Bent u uitgeshopt…  dan gaat u weer richting uw villa om even af te koelen in het zwembad, of gewoon heerlijk wat drinken op het ruime terras van uw gehuurde villa. Ibiza is ook een eiland van magie, wat dacht u van de prachtige rots Es Vedra waar vele verhalen van door de rondte gaan. Niet alleen magie maar ook spiritualiteit bevindt zich op Ibiza. Vele yoga- en wellnessvakanties worden hier georganiseerd, omdat Ibiza een eiland is met verscheidenheid en zich ook leent voor zulk soort vakanties. Houdt ook onze website in de gaten voor dit soort vakanties.

Kortom in één woord genieten als u een villa op Ibiza huurt. Via Interfact Travel Exclusive huurt een prachtig huis wat aan al uw eisen voldoet. Het ruime aanbod en de zekerheid van SGR, ANVR en Calamiteitenfonds geeft u net weer dat stukje meer zekerheid. Dus Travel in Style, Travel Exclusive.

 

 

Over de Auteur

Interfact Travel Exclusive is het flagrante zusje van Interfact Travel. Zij gaat voor …… allure, een mix van authenticiteit, een trendy look en een bijzondere sfeer.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Roze Pot Ibiza D12xH15
Roze Pot Ibiza D12xH15

€ 25,80
Toon product

Blauwe Pot Ibiza D8xH10
Blauwe Pot Ibiza D8xH10

€ 15,75
Toon product

Blauwe Pot Ibiza D12xH15
Blauwe Pot Ibiza D12xH15

€ 25,80
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo