FB pix Voordelig naar Malediven in het laagseizoen - Artikelpost

Voordelig naar Malediven in het laagseizoen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1554 | Aantal woorden: 404 | Datum: | 0 commentaar

SINGAPORE (30 mei 2012) - Agoda.com kondigt vandaag kortingen aan tot 50% op hotels in de Malediven.
De Malediven geldt als droombestemming voor een tropische vakantie en wordt soms als te ver en duur ervaren voor de gemiddelde reiziger. Hoewel dit soms misschien het geval kan zijn, zijn er meer dan tachtig eilanden in de Maldivische archipel waar Agoda.com met meer dan honderddertig hotels samenwerkt. Er zijn dus genoeg betaalbare opties voor reizigers die op hun budget willen letten.

Het laagseizoen op de Malediven is van mei tot en met september en in die periode dalen de tarieven aanzienlijk. Als gevolg van de moesson uit het zuidoosten kunnen er het hele jaar onweersbuien voorkomen die kunnen toenemen in duur, frequentie en intensiteit. Maar deze worden afgewisseld met lange zonnige perioden.

Veel reizigers vinden dat de voordelen van het reizen naar de Malediven in het laagseizoen zeker opwegen tegen het eventuele ongemak van de moesson. Naast een kostenbesparing op de vliegreis en de hoteltarieven, kunnen reizigers genieten van verlaten stranden, resorts die rustiger zijn dan anders en een kortere wachttijden bij badplaatsen en restaurants. Als er minder mensen zijn om het eiland mee te delen, kunnen reizigers meer genieten van een intieme Malediven-ervaring.

Duikers kunnen ook profiteren van een reis in het laagseizoen naar de Malediven. Hoewel sommige plaatsen een wat verminderd zicht kunnen hebben, zijn er minder duikers waardoor je een rustiger duikervaring hebt en een betere kans om schuwe vissoorten te zien die niet verschijnen in het drukke hoogseizoen.

Agoda.com heeft een aantal korte-termijn aanbiedingen op hotels met grote kortingen voor luxe reizigers en comfortabele, betaalbare accommodaties voor budgetreizigers. Met alle boekingen bij agoda.com zijn ook Agoda Premiepunten te verdienen, dus boeken voor de Malediven betekent boeken met korting in de toekomst.

Agoda.com is een toonaangevende website voor hotelreserveringen en onderdeel van de aan de Nasdaq geregistreerde Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

Klik op de link voor een overzicht van hotelaanbiedingen op de Malediven.

Over de Auteur

Over Agoda Company Pte Ltd:
Agoda Company Pte Ltd (agoda.com) is een toonaangevende, in Azië gevestigde website voor hotelreserveringen, gespecialiseerd in het aanbieden van hotelkamers tegen de laagst mogelijke tarieven. Agoda.com is onderdeel van Priceline.com (Nasdaq:PCLN). Het netwerk van agoda.com omvat meer dan 170.000 hotels wereldwijd. Verspreid over de hele wereld biedt een internationaal personeelsbestand van ruim 1.000 hoogopgeleide medewerkers een eersteklas reserverings service. Agoda.com combineert lokale kennis met een lokaal netwerk, om zowel zakenreizigers als toeristen op maat te bedienen.

Aanvullend nemen alle klanten van agoda.com deel aan het agoda.com Premieprogramma, waarmee zij voor hogere kortingen en gratis hotelovernachtingen kunnen sparen. In tegenstelling tot andere spaarprogramma’s worden klanten niet beperkt tot één hotelketen, maar kunnen gespaarde punten worden verzilverd bij duizenden hotels, overal ter wereld en op elk tijdstip. Als lid van de Pacific Asia Travel Association (PATA) is het de doelstelling van agoda.com om reizen voor meer mensen betaalbaar en toegankelijk te maken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo