Vroegboekkorting Airstop - Artikel Post - Artikel Marketing

Vroegboekkorting Airstop

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 362 | Aantal woorden: 383 | Datum: | 0 commentaar

Airstop biedt vroegboekkortingen aan. Dit doen ze op dit moment tot en met 16 september, maar het komt vaker voor. Airstop is een reisorganisatie in België met een online shop en een vijftal fysieke winkels in Belgie. Met name in Gent, Leuven, Antwerpen, Brussel en Leuven.

Het bedrijf biedt dagelijks kortingen aan op vliegtickets, rondreizen, city trips of avontuuriljke reizen. Al met al een variatie aan keuzemogelijkheden voor de oriënterende reiziger.

Het bedrijf is zeer vooruitstrevend op gebied van social media. Zo heeft het een eigen Facebook pagina, is actief op Twitter en bovendien kan je ze volgen op Pinterest. Wil je op de hoogte blijven van goede aanbiedingen? Dan kan je ook nog eens jezelf vrijblijvend inschrijven voor de nieuwsbrief van Airstop.

Al met al zoeken dagelijks duizenden mensen naar reizen op de website van Airstop. Klantenservice en duurzaamheid staan bij Airstop centraal, daar ligt dan ook duidelijk de aandacht.

Het feit dat het bedrijf duurzaam wil opereren blijkt ook uit de groene kleuren die her en der op de website van Airstop zichtbaar zijn. Verder hebben ze een beste prijs met service garantie. Dit wil zeggen dat wanneer ergens anders de prijs lager wordt aangeboden, Airstop alles op alles zet om de prijs te verlagen zodat de prijs in ieder geval geëvenaard kan worden. Dit is natuurlijk erg plezierig en daardoor wordt verder zoeken op internet naar andere aanbieders, om uiteraard uiteindelijk bij Airstop weer terug te komen, nog meer gestimuleerd.

Al met al is Airstop een goede reisorganisatie om je vliegticket, rondreis, avontuurlijke reis of stedentrip te boeken. De klantenservice is prima en het bedrijf heeft ook nog eens focus op duurzaamheid. Dit alles maakt het aanbevelingswaardig.

Wanneer je wilt profiteren van kortingen, kan je ook kijken of er partner sites zijn waar Airstop zijn aanbiedingen heeft uitgezet. Dit wordt veelal gedaan om het bereik te vergroten en nog meer consumenten te laten profiteren van kortingen.

Over de Auteur

Auteur is een onafhankelijk schrijver die helpt de juiste informatie te vinden op de juiste plek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo