Waar Formule 1 trips te boeken? - Artikelpost

Waar Formule 1 trips te boeken?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 118 | Aantal woorden: 405 | Datum: | 0 commentaar

De Formule 1 is de afgelopen jaren (mede door de opkomst van Max Verstappen) onder Nederlanders zeer populair geworden. Jaarlijks trekken er vele Nederlanders naar Formule 1 locaties om de races van Max Verstappen en andere coureurs met eigen ogen te zien.
Welke Formule 1 wil je bezoeken?

Een weekendje weg formule 1 is erg leuk. Zandvoort is natuurlijk de dichtstbijzijnde formule 1 locatie, maar ook de formule 1 races in buurlanden zijn aantrekkelijk en bovendien goed te combineren met bijvoorbeeld een stedentrip.


Het circuit in Zandvoort

Voor Nederlanders is het natuurlijk het meest gunstig om de formule 1 van Zandvoort te bezoeken. In 2020 wordt er voor het eerst op het circuit in het Nederlandse kustdorp gereden en mag een flinke drukte verwachten. Overnachten in Zandvoort is mogelijk maar wel heel prijzig. Uitwijken naar een stad als Haarlem is voordeliger. Bovendien is het ook erg makkelijk om vanuit Haarlem naar Zandvoort te gaan.

Het circuit van Spa-Francorchamps

Onze zuiderburen hebben het circuit van Spa-Francorchamps. Vanuit Amsterdam ben je in een kleine drie uur bij het circuit. Hoewel het nog op zo'n 50 kilometer van het circuit ligt, is het prettig om een hotel te zoeken in Luik (Liége). De stad Luik is leuk om te bezoeken en een hotelovernachting hoeft niet veel te kosten in de stad.

De Red Bull Ring in Spielbergen

In Oostenrijk ligt het prachtige stratencircuit Red Bull Ring. Het circuit ligt in de plaats Spielberg, plusminus 75 kilometer van het bekende Graz. Een overnachting in de stad Graz is goed te combineren met een trip naar de Formule 1.

Het circuit van Barcelona

Wil je de formule 1 combineren met een prachtige stedentrip? Dan is de formule 1 trip naar Barcelona wellicht het handigste voor je. Het circuit van Catalunya ligt op zo'n 30 minuten rijden van de binnenstad van Barcelona, en daarom is Barcelona een perfecte stad om te overnachten tijdens je bezoek aan de formule 1.

Over de Auteur

Bij Hoteldeal regelen we niet alleen een hotelovernachting, maar bieden wij altijd iets extra’s. Denk hierbij aan een uitgebreid ontbijt, fietshuur, diner of zelfs een complete zomer- of wintersportvakantie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo