FB pix Waar gaat uw reis dit jaar naartoe? - Artikelpost

Waar gaat uw reis dit jaar naartoe?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1099 | Aantal woorden: 511 | Datum: | 0 commentaar

 

Hoewel het pas januari is, en de echte vrieskou nog moet komen, begint de zomer al weer te naderen. Dat betekent dat bijna heel Nederland weer op zoek gaat naar een mooie bestemming om de vakantie door te brengen. Dit is echt niet zomaar iets; u zult goed moeten bekijken waar u naartoe gaat.

Waar kan ik de zon vinden? Hoe vind ik een goed hotel? Welke bestemming is dit jaar hot? Deze en meer vragen worden elk jaar opnieuw gesteld door vele Nederlanders. Daarvan hebben er veel nog best moeite om een leuke bestemming te kiezen. Om deze mensen te helpen, vind van 11 t/m 15 januari weer de Vakantiebeurs plaats!

Nederlanders minder op vakantie

De beurs is met een opmerkelijk nieuwsfeit van start gegaan. Afgelopen dinsdag bracht Het Nederlands bureau voor Toerisme & Congressen in samenwerking met onderzoeksbureau NIPO een onderzoek naar buiten dat Nederlanders door de verslechterde economische situatie minder op vakantie gaan.

Daarnaast besteden ze ook minder aan vakanties. Dat wil dus zeggen: minder vaak, korter en minder luxe op vakantie. Hoe zullen de aanbieders ermee omgaan? Zullen reisorganisaties hier op de beurs al op inspringen?

Rondreizen

Ondanks het nieuws dat Nederland wat minder gaan uitgeven, zijn sommige vakanties nog steeds bijzonder populair. Een vakantie die nog steeds een grote populariteit geniet is de rondreis. De romantiek van elke dag iets anders bezichtigen heeft duidelijk niet veel te leiden onder economische achteruitgang.

Een voorbeeld hiervan is Great Pacific Travel, gespecialiseerd in onder andere rondreizen door Nieuw Zeeland. De reizen die zij voor hun klanten op maat organiseren, zijn nog steeds zeer populair. Een ander voorbeeld is Online Camper Specialist, wanneer een camper huren in Nieuw Zeeland iets voor jou is.
Inspiratie

Het staat vast dat de vakantiebeurs dit jaar weer voor veel inspiratie zal gaan zorgen bij de mensen die nog niet precies weten waar ze naartoe willen. Overigens komen er ook een hoop mensen die al weten waar ze naartoe willen, maar nog wat extra informatie willen inwinnen. Het doel voor beiden groepen is echter hetzelfde; een zo leuk mogelijke vakantie!

Over de Auteur

 

Coby van Empel helpt graag anderen door middel van het geven van een aantal tips op verschillende vlakken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo