Waarom naar Turkije op vakantie? - Artikelpost

Waarom naar Turkije op vakantie?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 887 | Aantal woorden: 429 | Datum: | 0 commentaar

Turkije is een ontzettend groot land met bijna 80 miljoen inwoners en heeft een enorm grote verveelvoudiging van landoppervlak ten opzichte van Nederland. Turkije is een zogeheten transcontinentale staat die zowel in Europa als Azië ligt en wordt begrensd door 8 landen en in totaal voor 6530 kilometer aan kustlijn heeft. Bovendien is Turkije één van de belangrijkste toeristische bestemmingen wereldwijd en maakt het sinds enkele jaren ook deel uit van de top 3 van vakantiebestemmingen van Nederlandse toeristen. Vakanties Turkije worden door internationale vakantiegangers dan ook in hun top 10 geplaatst van meest bezochte vakantieland. Wat maakt Turkije nu zo een ideaal vakantieland en waarom verkiezen Nederlanders en overige mensen voor Turkije als vakantiebestemming?

De eerste belangrijke reden waarom Turkije als vakantiebestemming wordt gezien is het aantal met zonovergoten dagen per jaar. Gedurende een groot deel van het jaar schijnt de zon in vele regio’s van Turkije en kent de winter vaak een zachte temperatuur. Ideaal dus om je zomervakantie er door te brengen of juist in het voorjaar en/of najaar te genieten van een heerlijke temperatuur. De langgerekte kustlijn maakt het voor zee-liefhebbers des te meer genieten om Turkije als vakantiebestemming te kiezen.

Daarnaast zijn de Turken een erg gastvrij volk en wordt je in Turkije met open armen ontvangen. Of je nu in een toeristisch gebied verblijft of juist in een wat minder toeristisch gedeelte, in Turkije voel je je echt welkom.

Ten slotte kent Turkije een zeer rijke geschiedenis van vele culturen welke zich ooit in Turkije hebben neergestreken. De Turkse Riviera, een belangrijk toeristisch gebied, kent eveneens een rijke geschiedenis waarvan nog altijd duidelijke resten zijn terug te vinden. Door het tijdens de Ottomaanse periode vaak uitgevoerde restauratiewerk zijn veel bezienswaardigheden in tact gebleven en tot op de dag van vandaag nog een grote trekpleister.

Vakantie Turkije brengt je in een zonovergoten, gastvrije omgeving de ideale mix van cultuur en ontspanning. Juist deze ideale mix zorgt ervoor dat vakantiegangers met regelmaat terugkomen naar Turkije en mensen van over de hele wereld Turkije als één van hun toplanden rekenen om de vakantie in door te brengen.Over de Auteur

Als fervent vakantieganger naar Turkije ben ik verknocht aan het schitterende Turkije. Graag deel ik mijn ervaringen om aan te tonen waarom Turkije de ideale vakantiebestemming is.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Bburago Red Bull F1 RB16B #33 Max Verstappen Formule 1 GP Turkije (Honda livery) modelauto schaalmodel 1:43
Bburago Red Bull F1 RB16B #33 Max Verstappen Formule 1 GP Turkije (Honda livery) modelauto schaalmodel 1:43

€ 15,95
Toon product

Het lekkerste uit... - Het lekkerste uit Turkije
Het lekkerste uit... - Het lekkerste uit Turkije

€ 24,99
Toon product

Bburago Red Bull F1 RB16B #33 Max Verstappen Formule 1 GP Turkije  (Honda livery) in luxe bewaarcase met helm modelauto schaalmodel  schaal 1:43
Bburago Red Bull F1 RB16B #33 Max Verstappen Formule 1 GP Turkije (Honda livery) in luxe bewaarcase met helm modelauto schaalmodel schaal 1:43

€ 26,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo