Wat Cuba jou te bieden heeft - Artikelpost

Wat Cuba jou te bieden heeft

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 694 | Aantal woorden: 512 | Datum: | 0 commentaar

 

 

Sigaren, oude auto’s, zwoele muziek en een tropisch klimaat. Dat zijn de dingen waar je aan denkt bij het land Cuba. Cuba is een schitterende vakantiebestemming waar je de vakantie in alle rust kunt doorbrengen. Ook als je wat meer activiteit zoekt kun je in Cuba goed terecht door bijvoorbeeld een tocht te maken door het tropisch woud. Cuba is een uniek land waar je keer op keer weer versteld zult staan.

Over Cuba

Cuba is een land gelegen in de Caribische Zee in Midden-Amerika. Wanneer we spreken over Cuba bedoelen we meestal het grote gelijknamige eiland. Cuba telt echter nog 4000 kleine, vaak onbewoonde, eilandjes. De hoofdstad van het land is Havana waar ongeveer 20% van de gehele bevolking woont. Cuba is officieel een communistisch land en staat onder leiding van president Raul Castro. Hoewel de Cubanen steeds iets meer vrijheden krijgen is Cuba nog ver weg van een marktwerking zoals wij die kennen.

Betalen in Cuba

Betalen is Cuba gaat net iets anders dan in andere vakantielanden. Er bestaan twee valuta, een daarvan is de Cuban Peso Convertible. Dit is de munt voor buitenlanders. Daarnaast is er de Cuban Peso voor de inwoners van het land zelf. Let dus goed op wanneer je iets gaat kopen in welke valuta de prijs staat aangegeven, CUC of CUP. Het is in Cuba niet mogelijk om met je pinpa bij een automaat geld op te nemen. Schat dus van tevoren ruim in hoeveel geld je nodig zal hebben.

Vliegtickets Cuba

De beste manier om een vliegticket Cuba te kopen is via het internet. Door online je ticket te boeken kun je soms wel honderden euro’s besparen. Door gebruik je maken van sites welke alle aanbieders met elkaar vergelijken kun je snel zien waar je goedkope vliegticket Cuba kunt kopen.

Beste reisperiode Cuba

Cuba is geen land wat het hele jaar aantrekkelijk is voor toeristen. In de zomermaanden in de temperatuur en de luchtvochtigheid namelijk erg hoog. Dit zijn doorgaans geen fijne omstandigheden. Daarnaast wordt het eiland in de zomermaanden vaak geteisterd door stormen en orkanen. Het is dus aan te raden je vliegtickets Cuba te kopen voor de maanden november tot en met mei. In deze maanden is de temperatuur zeer aangenaam en kun je perfect je vakantie in Cuba doorbrengen.

 Over de Auteur

vliegticket-cuba.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo