Wat zijn de beste maanden op om vakantie te gaan naar Dubai? - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat zijn de beste maanden op om vakantie te gaan naar Dubai?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: ODWT
Gezien: 412 | Aantal woorden: 444 | Datum: Thu, 11 Jun 2015 | 0 commentaar

Als je van plan van bent om in de winter op vakantie te gaan, dan is Dubai wellicht een leuke optie om op je lijstje te zetten. In Dubai kan de temperatuur tot over de 50 graden uitvallen, maar er zijn natuurlijk ook een aantal maanden waarin je alle bijzonderheden van dit land kunt ontdekken. Wat zijn de beste maanden op om vakantie te gaan naar Dubai?

Vakantiebestemming

Dubai is een bijzondere vakantiebestemming en wordt ieder jaar door meer toeristen bezocht. Dit komt door de vele bijzondere bezienswaardigheden zoals het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa en het grootste winkelcentrum (ook wel shopping mall genoemd) ter wereld met de toepasselijke naam The Dubai Mall.

Aan de andere kant is Dubai ook een heerlijke zonnige vakantiebestemming waar je lekker op het strand kunt liggen zonnebaden, zwemmen in de warme zee en genieten van volop zon. Toch zijn niet alle maanden van het jaar even geschikt om dit land, eigenlijk Emiraat genoemd aangezien het één van de zeven emiraten is die gezamenlijk de Verenigde Arabische Emiraten vormen, te bezoeken.

Beste vakantiemaanden

Vanaf april en mei begint de gemiddelde temperatuur en de luchtvochtigheid al flink op te lopen, om uiteindelijk in de maanden juni, juli, augustus tot een hoogtepunt te komen, waarbij de temperatuur kan oplopen tot over de 50 graden! In september en oktober begint het weer af te koelen, maar kan het nog zeker zeer warm worden.

De beste periode om op vakantie te gaan naar Dubai is daarom aan te bevelen vanaf ongeveer november tot en met februari. In deze maanden is het lekker warm en val je niet om van de hitte of de hoge luchtvochtigheid! Er zijn zelfs dagen bij waarop er een kleine regenbui kan vallen, maar dat is af en toe wel lekker om even af te koelen.

Dubai is dus ook een uitstekende vakantiebestemming, slechts op 6,5 uur vliegen vanaf Schiphol, om het koude kikkerlandje te verlaten in de wintermaanden en lekker te genieten van zon, zee en strand!

 

Meer informatie over de beste maanden voor een vakantie Dubai.Over de Auteur

Ontdek Dubai.NL is de meest uitgebreide Nederlandstalige website over Dubai

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo