FB pix Wenst u dit jaar een onvergetelijke vakantie te beleven? - Artikelpost

Wenst u dit jaar een onvergetelijke vakantie te beleven?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 958 | Aantal woorden: 595 | Datum: | 0 commentaar

Verken het mooie en verbazingwekkende Portugal op uw jaarlijkse vakantie!

Dit prachtig land aan de oceaan kent een grote geschiedenis met veel mythen. Hier kan u ​​mooi natuurlijk erfgoed en indrukwekkende monumenten bezichtigen, telkens gekoppeld aan de maritieme ontdekkingen en de vele wrede invasies in de geschiedenis. Portugal is een bestemming dat bekend staat om een mild en zonnig klimaat, maar dat is niet alles. Dit land heeft veel meer te bieden, zoals zijn uitstekende gastronomie en smaakvolle wijnen, de gepassioneerde 'Fado' muziek, de gastvrijheid en natuurlijk de relaxte manier van leven van de bewoners.

Als u zin heeft om van deze boeiende cultuur te proeven, hebben wij vele tips voor u. Er zijn tal van mogelijkheden voor iedereen. In de eerste plaats voor mensen die wat minder tijd hebben: u kan de smaak van Portugal ervaren op verschillende Dagtrips, allemaal vanaf Lissabon of Porto. Wilt u terugkeren in de tijd en u verdiepen in de geschiedenis van Portugal? Dan moet u zeker kiezen voor de 'Minho, Guimarães en Braga' Dagtrip.

Bent u van plan om een weekendje weg of een citytrip te organiseren? Waarom dan niet naar Porto? De stad heeft een groot aanbod aan attracties en monumenten en een adembenemend uitzicht over de Douro rivier. Bezoek de levendige stad tijdens een weekendje weg en ontdek de monumenten, geniet van een cruise de Douro of proef van enkele heerlijke Port wijnen. Daarnaast kan het doorbrengen van een weekend in Porto ook heel romantisch zijn. De stad heeft veel romantische plekken en openbare parken, ideaal voor een picknick. Klinkt als een perfecte plaats voor een romantisch weekendje weg, vindt u niet?

Tot slot, voor mensen die wensen langer te verblijven en een beetje meer tijd hebben om van het prachtige landschap te genieten, zijn er tal van andere mogelijkheden. Een van die mogelijkheden is de Rondreis 'Prachtig Portugal'. Deze tour is ideaal voor een eerste bezoek aan Portugal. De reis neemt u mee langs de mooiste landschappen en toont indrukwekkende historische monumenten. De tour begint in Lissabon en neemt u mee naar plaatsen als Lissabon, Sintra, Nazare, Batalha, Porto en nog veel meer ...

Zoals u kan zien, zijn er tal van mogelijkheden om Portugal te bezoeken. Het is het perfecte uitje en voor elke leeftijd toegankelijk. 

Bent u geïnteresseerd in een bezoek aan Portugal of heeft u vragen, dan kan u ons altijd contacteren op onze website www.ecotoursportugal.com

Over de Auteur

ecoTours Portugal is een Portugese touroperator, gespecialiseerd in Charmant & Duurzaam Toerisme. Wij bieden Vakanties, Individuele Reizen, Rondreizen en Dagtrips aan. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo