FB pix Zomervakantie in Londen en Berlijn - Artikelpost

Zomervakantie in Londen en Berlijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1302 | Aantal woorden: 494 | Datum: | 0 commentaar

De zomer is aangebroken. Heb je al een bestemming gekozen voor de komende zomervakantie? In de zomer zijn de landen aan de Middellandse Zee de favoriete bestemmingen voor de meeste Europeanen die een rustige vakantie met zon, zee en strand zoeken. Maar waarom denken we niet ook aan andere Europese landen waar wij ook een goede zomervakantie kunnen beleven? Hier stellen we twee prachtige Europese steden voor die ook in de zomer de perfecte bestemming kunnen zijn voor alle soorten van reizigers.

In Duitsland vinden we prachtige steden waar we magnifieke monumenten en kunstwerken kunnen bewonderen en die ons de kans geven om naar het verleden van Europa te reizen. Berlijn is een goed voorbeeld, echter is Berlijn toch veel meer dan monumenten, kunstwerken en het verleden; Berlijn is ook een stad waar vrijheid, en kosmopolitisme het hedendaagse leven karakteriseren. Het is een stad die naar de toekomst kijkt zonder het verleden te vergeten.

Maar wat kunnen we eigenlijk bezoeken in Berlijn? De Brandenburger Tor, het Duitse Parlement en vooral de Berlijnse Muur en het Holocaust-Mahnmal zijn enkelen van de meest symbolische constructies die men in deze kosmopolitische stad kan vinden. Natuurlijk zijn er in Berlijn andere plekjes die ons bezoek aan de Duitse hoofdstad onvergetelijk zullen maken.

Als je deze bekende monumenten graag zou willen ontdekken, is er geen betere optie voor jouw verblijf dan een appartement huren Berlijn. Niet alleen is een appartement betaalbaarder in vergelijking met een traditioneel hotel, het is vooral veel comfortabeler.

Hetzelfde kan je doen als je deze zomer de prachtige Britse hoofdstad bezoekt. Een appartement te huur Londen vinden is tegenwoordig makkelijker dankzij het groot aantal vakantieappartementen dat men in Londen kan vinden. Een appartement in het centrum van Londen is de beste garantie om deze grote stad goed te kunnen ontdekken.

Londen is een van die steden die alles heeft, zowel voor inwoners als toeristen. Met een rijke geschiedenis, magnifieke musea en chique winkels is Londen altijd een synoniem van kosmopolitisme en mode geweest. Haar magnifieke monumenten en vooral haar drukke en fascinerende leven zullen je onmiddellijk verliefd maken.

Hyde Park, het Palace of Westminster, Piccadilly Circus, Trafalgar Square en de Tower of London zijn slechts enkele van de verwonderlijke monumenten en plekjes die van Londen zo'n indrukwekkende stad maken.

Hoewel deze twee steden natuurlijk niet de zonnigste Europese bestemmingen zijn kunnen ze fantastische steden zijn om een onvergetelijke zomervakantie te beleven. Berlijn en Londen zullen je zeker niet ongevoelig laten.Over de Auteur

Belgische schrijver

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo