Zomervakantie, waar naartoe? - Artikelpost

Zomervakantie, waar naartoe?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 812 | Aantal woorden: 553 | Datum: | 0 commentaar

Ik denk dat iedereen dat wel kent, het moment dat het weer tijd is om de zomervakantie uit te zoeken voor de komende zomer, maar dat je echt geen idee hebt waar je dit jaar weer eens naartoe zal gaan. Bij ons gaat het uitzoeken van de zomervakantie ieder jaar gepaard met hele weekenden surfen op het internet naar vakantie mogelijkheden.

Mijn vriend en ik houden van afwisseling en willen daarom niet ieder jaar onze vakantie doorbrengen in hetzelfde land. Ook willen we het liefst onze vakanties afwisselen met actieve vakanties en luie vakanties a la all-inclusive 4/5 sterrenhotel. 

Spanje
Het kiezen van een vakantiebestemming wordt voor ons ieder jaar een stukje lastiger omdat we al naar verschillende bestemmingen zijn geweest. Zo zijn we onder andere in Turkije, Italië, Griekenland en Frankrijk geweest maar hebben we het ook al verder weg gezocht zoals Egypte, Curaçao en Amerika.

Voor de zomervakantie van dit jaar hebben we besloten het dichter bij huis te houden. Tijdens het langsgaan van onze eerdere vakantiebestemmingen kwamen we er achter dat we nog nooit onze zomervakantie hadden doorgebracht in Spanje. Spanje is ongeveer 2 á 3 uurtjes vliegen vanaf Nederland, ideaal dus wanneer je net zoals ons het dicht bij huis wilt zoeken. 

Vakantiehuisje Spanje
Familie van ons is afgelopen jaar ook naar Spanje geweest en raadde ons aan om niet naar een hotel te gaan, maar te kijken naar vakantiehuizen in Spanje  en dan met name de particuliere vakantiehuizen. Zij hebben hun vakantie doorgebracht in een groot vakantiehuis aan de Spaanse kust. Wat hun met name zo aansprak aan een vakantiehuis was het feit dat ze geen last hadden van andere mensen en dat het een huiselijk gevoel gaf. Ze hebben hier heerlijk tot rust kunnen komen en hun eigen gang kunnen gaan. Na het horen van hun verhalen sprak het idee ons erg aan en hebben we besloten om dit jaar ook een vakantiehuis te huren.

Tijdens het zoeken naar particuliere vakantiehuizen Spanje kwamen we terecht bij de website La Caza. Deze site biedt geweldige particuliere vakantiehuizen aan de Spaanse kust te huur aan. Alle huizen die we hebben bekeken zagen er geweldig uit, een eigen zwembad, prachtige omgeving, noem het maar op. Het was daarom ook erg lastig om een keuze te kunnen maken. Uiteindelijk is het ons toch gelukt en gaan we onze vakantie dit jaar doorbrengen in een mooi vakantiehuis aan de Spaanse Kust.

Over de Auteur

Lisanne

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo