Beste pagebuilder voor WordPress - Artikelpost

Beste pagebuilder voor WordPress

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 241 | Aantal woorden: 676 | Datum: | 0 commentaar

WordPress heeft talloze verschillende page-builders gemaakt door derde partijen. Sommigen betaald en sommigen gratis. Als webdeveloper heb ik ook al een aantal page-builders gebruikt, zoals Avada, Visual Composer, Divi en elementor. Van deze page-builders is 1 duidelijk de winnaar.
Maar wat is een page-builder eigenlijk? Een page-builder komt vaak in de vorm van een plugin en zorgt ervoor dat jij je website visueel in elkaar kan zetten. Dit betekent niet automatisch dat iedereen dit ook zelf goed kan doen, hiervoor is vaak iemand voor nodig die ervaring heeft op het gebied van website ontwikkeling. Een page-builder zorgt ervoor dat je ook makkelijk een indeling kan maken voor je website zonder dat het nodig is om te kunnen programmeren.


Waarom een page-builder gebruiken? Heel simpel, een page-builder zal jou veel tijd besparen in het realiseren van je website en geeft je de maximale flexibiliteit in het maken van je websites, waardoor jij altijd een unieke website kan maken voor je bedrijf of klanten. Een goede page-builder kost wellicht wat geld, maar verdient zich gemakkelijk terug in de hoeveelheid tijd die je ermee bespaart. 


Wat kost een page-builder? Zoals gezegd zijn veel gratis, maar vaak is de gratis versie dan wel gelimiteerd tot een aantal elementen wat het erg beperkt maakt. Echter kun je de meeste page-builders al krijgen voor $49. Als je goed zoekt op het internet kun je ze ook gratis downloaden, echter is dit niet aan te raden, omdat hier malware in kan zitten waardoor er lekken in je site kunnen ontstaan. Hierdoor zou je site gehackt kunnen worden.

 


De beste page-builder is naar mijn mening Elementor. Elementor is geoptimaliseerd en je kunt er zo’n beetje alles mee wat je kunt bedenken. Elementor heeft een gratis versie en een betaalde. Wij gebruiken de betaalde versie voor realisatie van websites, maar de gratis versie heeft ook al veel functionaliteiten..


Over de Auteur

Joshua is een webdeveloper bij FixWebs.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[356 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo