FB pix Designtutorials - Artikelpost

Designtutorials

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 976 | Aantal woorden: 472 | Datum: | 0 commentaar

Webdesign, een steeds meer voorkomend woord in de hedendaagse samenleving. Iedereen ziet wel eens op internet een bericht of complete sites over webdesign. Webdesign is namelijk een tak in de arbeidsmarkt die erg is gegroeid de afgelopen jaren. Door dit de laten blijven groeien is het nodig dat veel mensen de webdesignvaardigheden door hebben. Vandaar is het handig om om de zoveel tijd Designtutorials te volgen om een kans te maken in deze wereld. Want welk bedrijf heeft er tegenwoordig geen site ergens in de lucht staan. Geen een. En wie ontwerpt deze sites? Voor 90% webdesigners. Webdesigners zijn dus zoals eerder genoemd erg belangrijk geworden in de arbeidsmarkt en jij wilt daar toch niet mee achterlopen?

 

Een paar feitjes:

- Webdesigners verdienen gemiddeld erg veel geld per uur. Er zijn ontwerpers soms een paar uur bezig (reken zo'n 3 uren), waar ze vervolgens € 150,- mee verdienen. Zoals je waarschijnlijk al door had, verdien je dan € 50,- per uur. Maak 5 van zulke ontwerpen per week, dus 20 per maand en je hebt € 3.000 per maand!

- Je kan je eigen tijd indelen als webdesigner. Je spreekt je eigen deadlines af met je klanten (als je Freelance Webdesigner bent), waardoor je niet aan vaste tijden vast zit.

- Makkelijke samenwerking met grote projecten. Want elk project op internet heeft een designer nodig, waar jij dan voor gevraagd kan worden.

 

Deze feitjes zijn even snel op een rij gezet en zijn de 3 meest belangrijke pluspunten aan het webdesigner-vak, op het plezier na natuurlijk.

 

Maar zoals eerder gezegd, red je het niet door wat te proberen, je zult echt moeten oefenen met Photoshop, en dus veel Photoshop Tutorials. Daarnaast zul je ook goed met andere programma's om moeten kunnen gaan. Ook zul je communicatief hoog werk moeten kunnen afleveren om het contact met je klanten goed tot uitstekend te houden. Verder moet je commercieel zijn en zelfverzekerd over je eigen werk.

 

Deze dingen leer je niet met tutorials, maar de les is: Zoek het webdesignvak op en volg hiervoor veel tutorials, zodat je ook nog en redelijke kans heb in het nieuwe en mooie wereldje.Over de Auteur

Designtutorials.nl is een idee en website waarop je gratis Designtutorials kunt volgen. Er zijn hier erg veel tutorials op het gebied van Photoshoppen, maar ook de meer vergeten gedeeltes van het vak. Hoe begin ik? Hoe raak ik in contact met mensen? Hoe behandel ik mijn klanten? Erg belangrijke informatie die u allemaal vind op Designtutorials.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo