FB pix Een website maken doe je niet zomaar even - Artikelpost

Een website maken doe je niet zomaar even

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1151 | Aantal woorden: 380 | Datum: | 0 commentaar

Zowat iedereen kan het tegenwoordig, een website maken. Maar een echt goede website is een ander verhaal. Het is wel belangrijk dat dat goed gebeurd want het is het visitekaartje van het bedrijf.

Voor een goede website is het belangrijk dat eerst goed naar de doelgroep wordt gekeken. Naar welke informatie zoeken zij? Zijn zij wel handig met computers? Zijn ze modern of ouderwets? Willen ze direct iets kopen of zijn ze eerst op zoek naar informatie? Als je een goed beeld hebt van je doelgroep dan kun je daar je website op inrichten. Bij website ontwikkeling Zoetermeer is men er in gespecialiseerd om op deze manier te werken.

Webdesign Zoetermeer zorgt ervoor dat ook de kleuren, vormen en het verdere ontwerp goed aansluiten op de wensen van de doelgroep en ook bij de huisstijl van het bedrijf. Je wilt tenslotte geen spetterende hippe website voor een heel behoudende doelgroep.

Moderne website worden gemaakt met een CMS, een content management systeem. Hierdoor is het heel gemakkelijk voor jou of voor de secretaresse van het bedrijf om content te veranderen of toe te voegen. Je hoeft hiervoor geen verstand te hebben van HTML.

Bovendien zijn moderne websites responsive. Responsive website passen zich aan aan de maat van het scherm van het apparaat waarop ze vertoond worden. Je wilt tenslotte een mooie website op smartphone formaat en op desktop formaat.

Zorg er ook voor dat u altijd goed bereikbaar bent voor de klanten met een contactformulier of een chatfunctie. Vooral de chatfunctie vinden klanten zeer prettig werken. Zij kunnen dan direct met jou of met iemand uit jouw bedrijf chatten. Zorg er wel voor dat het personeel goed geïnstrueerd is en op een goede en beleefde manier met de klant omgaat. Het is tenslotte wel de bedoeling dat de klant blijft.Over de Auteur

Cousine schrijft over van alles en nog wat.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo