Eigen E-commerce website - Artikelpost

Eigen E-commerce website

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 888 | Aantal woorden: 433 | Datum: | 0 commentaar

 

E-commerce verwijst naar de aan-en verkoop van producten of diensten via elektronische systemen zoals het internet en andere computernetwerken. Elektronische handel is gebaseerd op technologieën als elektronische overdracht van kapitaal, Logistiek, internet marketing, online transaction processing, electronic data interchange (EDI), voorraadbeheer-systemen en geautomatiseerde systemen voor gegevensverzameling. Moderne elektronische handel maakt meestal gebruik van het het internet. Dit gebeurt ten minste op één punt in de transactie cyclus, maar het kan een breder scala van technologieën omvatten zoals e-mail, mobiele apparaten en telefoons.
Een groot percentage van de elektronische handel bestaat in zijn geheel uit elektronische communicatie. Online retailers zijn ook wel bekend als e-tailers en online retail staat ook wel bekend als e-tail. Bijna alle grote retailers zijn nu elektronisch aanwezig op het internet.


Elektronische handel die plaatsvindt tussen bedrijven wordt aangeduid als business-to-business of B2B. Elektronische handel die plaatsvindt tussen bedrijven en consumenten, wordt aangeduid als business-to-consumer of B2C. Dit is het type van de electronic commerce door bedrijven zoals Amazon.com. Online winkelen is een vorm van electronic commerce, waar de koper direct online op via de pc de producten van één of meerdere aanbieders kan bekijken en bestellen. Er is vaak geen sprake van intermediaire dienstverleners. De verkoop of aankoop wordt elektronisch en interactief voltooid in op het moment dat de klant over gaat tot bestellen. In sommige gevallen kan een tussenpersoon aanwezig zijn in een verkoop of aankoop transactie.


De elektronische handel wordt algemeen beschouwd als het verkoop aspect van e-business. Het is een interdisciplinaire uitwisseling van gegevens aan de financierings-en betalingsvoorwaarden die er toe dient om zakelijke transacties te vergemakkelijken. Het plezier zit hem echter in het maken van de webshop beginnen is het moeilijke deel. Een goede webdesigner kan uitgebreide informatie verlenen over de verschillende toepassingen van e-commerce die relevant zijn voor uw bedrijfsmodel en industrie. Ga hiervoor een gesprek aan met uw (lokale) webdesigner. Het makkelijkste is om te zoeken op webdesign Eindhoven.

Over de Auteur

Mijn naam is Lennard van de Pas. Ik ben bezig met het introduceren van een nieuw lifestyle product voor de benelux.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Begin een eigen webshop met wordpress en woocommerce
Begin een eigen webshop met wordpress en woocommerce

€ 29,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo