Het opzetten van een succesvolle website! - Artikelpost

Het opzetten van een succesvolle website!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 809 | Aantal woorden: 489 | Datum: | 0 commentaar

Is het tegenwoordig nog verstandig om een webdesign bureau in te schakelen of is verstandiger om zelf aan de slag te gaan met verschillende simpele CMS-systemen?

Het voordeel van een webdesign bureau is dat u kwaliteit krijgt en u krijgt uitstekende ondersteuning door een professional die de gehele dag met het vak bezig is. Uiteraard hebben deze mensen meer inzicht dan wanneer je er nooit mee bezig bent. 

Toch moet je de optie open houden om een eigen website op te zetten, want tegenwoordig wordt het je steeds makkelijker gemaakt, met een juiste handleiding kan zelfs jij een website online zetten binnen 5 minuten! De kracht zit hem volledig in een duidelijke handleiding, zodat u stap voor stap het installatie proces kunt voltooien. Bekijk daarom eens onderstaande link, deze pagina geeft een overzicht wat u kunt met Wordpress en onderaan de pagina kunt u een volledig E-Book downloaden met een volledige handleiding:

Handleiding: Wordpress

Het mooie aan het Wordpress systeem is dat het echt heel simpel is, na de installatie moet u nog een aantal stappen voltooien die ervoor zorgen dat u een mooie en professionele website online heeft staan. Ik bedoel hiermee:

Plugins > Thema's

Het is altijd verstandig om een aantal essentiele Plugins te downloaden en te installeren. Er zijn zoveel plugins dat het verstandig is om even op de officiele Wordpress website de reviews te bekijken per plugin, voordat u de plugin installeert. Zorg ook dat de plugin compatible is met uw Wordpress versie.

Een belangrijke plugin die ik aan iedereen adviseer is:
Wordpress SEO, met behulp van deze plugin zorgt u dat ieder artikel en nieuwsbericht optimaal geoptimaliseerd is, zodat het voor Google en andere zoekmachines gemakkelijker wordt om uw website te vinden.

In principe mist u nu alleen nog een mooi uiterlijk. U kunt net zoals een plugin gemakkelijk en snel een thema downloaden van de officiele WP website en deze installeren in de back-end van uw website (Inloggen). Allereerst download u het mapje van de WP-website, deze plaatst u op uw eigen server in het mapje "Themes". Hierna kunt u inloggen op uw website en dan kunt u via "Weergave > Thema" het thema installeren.

Een handleiding voor het instellen van plugins en het sneller maken van uw Wordpress website kunt u via onderstaande link vinden (onderaan de pagina E-Book):

Handleiding Plugins + Thema's: Website maken

Veel succes met uw Wordpress website!

Over de Auteur

Elise, help graag mensen met verschillende online projecten!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo