Hoe maak je helemaal zelf een site? - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe maak je helemaal zelf een site?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 454 | Aantal woorden: 437 | Datum: | 0 commentaar

Het zou toch mooi zijn als iedereen anno 2016 een website kan maken. Gelukkig kan dat tegenwoordig ook. Als je maar weet hoe het moet. In dit interessante artikel “hoe maak je een website’’ maak je kennis met de mogelijkheden van Wordpress. Wordpress is een content management systeem. Een content management systeem is zeer toegankelijk voor beginners. Hieronder lees je wat je er allemaal mee kan, maar ook wat je precies nodig hebt om het WP systeem te draaien.

Wordpress garandeert mobielvriendelijke websites.

Tegenwoordig is het hebben van een mobielvriendelijke website een absolute musthave. Je kunt er eigenlijk niet meer om heen. Bezoekers verwachten namelijk niet anders. Maar het belangrijkste is: Google vindt het belangrijk! Het algoritme van Google neemt het namelijk mee bij het positioneren van websites in de zoekresultaten. Kortom wil je hoger in Google komen, dan is een mobielvriendelijke website een absolute noodzaak.

Snelle laadtijden zorgen voor blije bezoekers.

Niemand houdt van lang wachten. Bezoekers van een website zijn wat dat betreft het ergste soort. Wanneer een pagina niet snel laadt, dan is de kans op terugkeer bij een websitebezoeker een stuk kleiner. Een modern content management systeem als Wordpress kan je daarmee helpen. Middels slimme plugins als WP Super Cacher maak je jouw website eenvoudig twee tot drie keer sneller.

Duizenden gratis thema’s en plugins.

Een Wordpress website maken, kan dat zonder veel geld te besteden? Als je nog nooit een website hebt gemaakt, dan speelt de angst voor het onbekende vaak een grote rol. Misschien heb je wel eens een worst case scenario gehoord, van iemand die een website liet maken door iemand anders. Voor je het weet betaal je zo honderden, al dan niet duizenden euro’s. Je kunt daar eenvoudig omheen werken als je Wordpress gebruikt. Je kunt zelf kosteloos talloze thema’s proberen en gebruiken. Daarnaast zijn de beste plugins veelal compleet gratis. Kortom je bespaart veel geld door Wordpress te gebruiken.

Ga als beginner altijd voor Wordpress.

Zoals je hebt gelezen biedt een wordpress website veel voordelen. Het enige wat je nodig hebt is een hosting pakket. Dat kost je slechts 5 euro per maand. Kortom probeer het eens uit.

Over de Auteur

Nick Pattel is een expert op gebied van Wordpress

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo