FB pix Hoe ontwerp je een logo: 7 stappen om een logo te maken waar je van houdt - Artikelpost

Hoe ontwerp je een logo: 7 stappen om een logo te maken waar je van houdt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 393 | Aantal woorden: 448 | Datum: | 0 commentaar

U wilt dus een logo ontwerpen voor uw bedrijf? Als je de middelen niet hebt, is onze eerste suggestie om een ontwerper in te huren om je logo te laten ontwerpen. Een logo ontwerpen lijkt misschien eenvoudig, maar het vergt toch wel wat ervaring om een professioneel logo te ontwerpen.

Maar mocht je het budget er niet voor hebben en zelf een logo willen designen, dan leggen wij je in dit artikel uit hoe je zelf een logo kunt ontwerpen in 7 stappen. Dit artikel is in samenspraak met drie ontwerpers met samen meer dan 25 jaar ervaring opgesteld.

Wat is een logo?

Deze vraag roept waarschijnlijk levendige beelden op van een beroemde swoosh(Nike) of een appel(Apple) waar een hap uit is genomen. We weten allemaal wat een logo is. Een logo is een ontwerp dat wordt gebruikt om een bedrijf te identificeren, evenals de producten, diensten, werknemers, enz. Het is de manier waarop uw bedrijf wordt herkend en herinnerd bij anderen. Een logo fungeert als het gezicht van uw bedrijf en is in veel gevallen het eerste wat potentiële klanten zien van uw bedrijf. Wat voor gedachte krijgt u bij een verouderd website of logo? Juist, dat geeft geen goed gevoel.

Een kanttekening is dat een logo een diepere betekenis kan overbrengen, maar dat hoeft niet atijd het geval te zijn. In feite hechten de meeste bedrijven die worstelen met het kiezen van een logo, er gewoon te veel waarde aan. Alle drie onze ontwerpers waren het erover eens dat de meeste mensen te veel waarde hechten aan logo's en te moeilijk doen als het aankomt op het kiezen van een ontwerp.

Dus onthoud, een logo kan een belangrijke rol spelen, maar het is niet alles. Uiteindelijk zegt uw product of dienst alles. Uw logo zorgt er alleen voor dat u uw potentiële klanten niet wegjaagt.

Hoe ontwerp je een logo?

Dit lichten wij toe in een op ons website geplaatste artikel. In dit artikel vertellen wij u hoe je een artikel ontwerpt in 7 stapepn. Lees hier meer over 'hoe ontwerp je een logo in 7 stappen'.


Over de Auteur

Aangenaam! Mijn naam is Mohammed Chahid. Ik heb een web- en logodesigner met een achtergrond in Business IT Management. Momenteel studeer ik Information Management aan de Universiteit van Tilburg. In mijn vrije tijd werk ik voor Logonest.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo