Hoe vind ik het beste websitepakket? - Artikelpost

Hoe vind ik het beste websitepakket?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 123 | Aantal woorden: 574 | Datum: | 0 commentaar

Een websitepakket is ideaal voor MKB’ers die op zoek zijn naar een betaalbare website die zij gemakkelijk kunnen onderhouden, maar het technische gedeelte uit handen willen geven. Bij wie kun je aankloppen voor zo’n handig website pakket? En wil je zoveel mogelijk waar voor je geld, dan is het relevant om de grote verschillen tussen deze aanbieders te weten. Alleen dan kun je de beste keuze maken!

Wat is een websitepakket precies?

Met een websitepakket maak je helemaal zelf een mooie website zonder dat je het hoofd breekt over complexe HTML-codes. Veel onderdelen van de website staan al vast, wat niet het geval is bij een maatwerk website. Een websitepakket bestaat over het algemeen over de volgende onderdelen:

  • Keuze uit websitetemplates
  • Mogelijkheden om de vormgeving naar wens aan te passen
  • Eigen domeinnaam en hosting
  • Websitebeheer via een content management systeem (CMS)
  • Diverse functionaliteiten zoals productbeheer, formulieren- en blogmodule en nog veel meer

Bekijk welk websitepakket het beste bij jou past

Wanneer je op het internet zoekt naar een all-in website pakket, krijg je tientallen resultaten voorgeschoteld. De een nog scherper geprijsd of uitgebreider dan de ander. Dikke kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet en wellicht jouw zoektocht staakt. Op de website websitepakketvergelijker.nl kun je de grootste aanbieders met websitepakketten met elkaar vergelijken. Denk hierbij aan bekende namen als Wix en WordPress. De kleine partijen worden buiten beschouwing gelaten. De tool is daarom niet zozeer compleet (wat ook haast onmogelijk is met zoveel aanbieders), maar wél heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. 

De website heeft een overzicht gemaakt van welke features je precies bij welke aanbieder krijgt. Bij wie moet je zijn voor een webshop en waar krijg je de beste support? Informatie over dergelijke zaken zijn in één oogopslag te bekijken.

Uitgebreide website reviews

De Websitepakket Vergelijker heeft alle websitepakketten van de grote jongens zoals Jimdo en Wix uitvoerig getest. Pas als je zelf aan de slag gaat met het maken van een site, kun je de prestaties van een websitepakket beoordelen. De Websitepakket Vergelijker heeft gekeken naar essentiele punten als design, functionaliteiten, prijzen, SEO en support. Per punt is uitgebreid omschreven hoe dit in elkaar steekt bij de aanbieder. Zo wordt aanbieder Wix geprezen om zijn goedkope pakketten en uitgebreide drag & drop editor. De vele design opties (ruim 500+ templates) kunnen als minpunt worden ervaren. De Haarlemse aanbieder Tijdvooreensite biedt een stuk minder design opties, maar steekt wat betreft persoonlijke support met kop en schouders boven iedereen uit.

Vergelijken maar!

Heb je een eigen bedrijfje en wil je graag een betaalbare website? Vraag niet lukraak offertes aan, maar ga eerst naar de website van Websitepakket Vergelijker en bekijk hier het aanbod. De tool helpt om een goede basis te vormen voor jouw keuze met betrekking tot een websitepakket. 

 Over de Auteur

Angela van websitepakketvergelijker heeft alle website pakketten van grote aanbieders getest en naar aanleiding hiervan reviews geschreven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo