In 2020 voor jezelf beginnen? Vergeet je website niet! - Artikelpost

In 2020 voor jezelf beginnen? Vergeet je website niet!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 439 | Aantal woorden: 600 | Datum: | 0 commentaar

Het begin van een nieuw decennium biedt volop nieuwe kansen. Wil jij dit jaar een eigen bedrijf opzetten, dan mag een website laten bouwen niet op jouw to-do list ontbreken. Want een inschrijving bij de KVK en een waterdicht ondernemersplan levert nog geen geld op. Je moet potentiële klanten zien te bereiken. Een online platform voor je business is hierin de eerste en de beste stap.

Website of webshop?

Een groot aantal ondernemers kan goed uit de voeten met een zakelijke website. Op een dergelijk online platform kun je jouw diensten of portfolio in de spotlight zetten, contactgegevens tonen of je expertise laten zien door middel van een blog. Richt jouw nieuwe bedrijf zich vooral op het verkopen van producten? Dan is een webshop een logische keuze. 

Een domeinnaam kiezen

Bij een eigen website hoort ook een domeinnaam. Dit is als het ware het internetadres of de URL. In de meeste gevallen wordt de naam van de nieuwe onderneming ook gebruikt als domeinnaam. Het loont om even wat extra aandacht te besteden aan het kiezen van een domeinnaam. Een goede domeinnaam zorgt er namelijk voor dat mensen deze gemakkelijker onthouden en je website wellicht sneller bezoeken. Ook kan een doordachte domeinnaam je online vindbaar in zoekmachines ten goede komen. Niet onbelangrijk: check online of niet iemand anders deze domeinnaam al geclaimd heeft!

Een website laten bouwen

Nu je twee belangrijke keuzes gemaakt hebt, sta je voor de volgende keuze: door wie laat je jouw website maken? Of wil je liever zelf aan de slag? Ga bij jezelf na wat je uit jouw website wil halen en wat jouw budget is. Veel startende ZZP’ers hebben geen groot budget voor een high-end website op maat en over het algemeen is dit ook helemaal niet nodig! Tevens kost het bouwen van een maatwerk website naast veel geld ook veel tijd. Ondernemers die snel up and running willen zijn én een scherpe prijs belangrijk vinden, kiezen vaak voor een compleet website pakket. Met een website pakket wordt jouw website niet helemaal vanaf 0 ontworpen, maar heb je de keuze uit verschillende templates die je kunt customizen. Je gaat bij zo’n all-in pakket zelf aan de slag met het vullen van je website (zonder geknutsel in HTML) en kunt binnen no-time live.

Een compleet websitepakket voor € 499

Tijdvooreensite biedt jou als startende ondernemer een compleet website pakket voor een scherpe prijs van € 649. Dit pakket bevat een heleboel, waaronder een easy-to-handle content management systeem (CMS), een moderne website template, een blog-, nieuws- en FAQ-module en een SSL-certificaat. Zaken als hosting en het registreren van de door jou gekozen domeinnaam wordt allemaal voor je geregeld. En last but not least: je kunt ons altijd bereiken voor support. 

Ga voor een succesvol 2020

Wil je in 2020 een succes maken van jouw gloednieuwe onderneming of is je huidige website zó jaren tien? Ga voor een nieuwe website van Tijdvooreensite. Wij zorgen voor een professionele website die helemaal klaar is voor de toekomst. Benieuwd hoe naar de websites van onze klanten? Bekijk hier een aantal voorbeelden van Tijdvooreensite websites.
Over de Auteur

Angela is werkzaam bij Tijdvooreensite als seo-copywriter.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[371 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[169 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo