FB pix Mailplus voor uw Magento webshop - Artikelpost

Mailplus voor uw Magento webshop

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1459 | Aantal woorden: 585 | Datum: | 0 commentaar

MailPlus voor uw Magento webshop
Techtwo Internetdiensten ontwikkelde onlangs een gratis MailPlus connector voor de Magento webshop. MailPlus wordt hierdoor eindelijk beschikbaar in uw eigen Magento webshop.

Wat is MailPlus voor mijn Magento webshop?

Met onze eigen ontwikkelde MailPlus connector voor Magento is het voor Magento webshop eigenaren mogelijk over actuele product- en klantgegevens in MailPlus te beschikken, deze gegevens worden automatisch ingevoerd. MailPlus is software voor email marketing, wat Magento webshop beheerders in staat stelt professionele e-mails, direct mails en ander e-mail marketing materiaal op een gemakkelijke manier naar klanten te versturen.
MailPlus is het populairste emailmarketing systeem in Nederland. Vooral door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Om het populaire MailPlus ook voor Magento webshop beheerders beschikbaar te stellen, hebben wij MailPlus aan Magento gekoppeld.

Wat betekent MailPlus voor uw webshop?
De MailPlus-connector voor Magento stelt u in staat om altijd automatisch over actuele klantgegevens in MailPlus te beschikken, wat erg tijdbesparend is. Ook is het eenvoudiger productgegevens van de webshop automatisch in nieuwsbrieven te plaatsen. Daarnaast is het handmatig invoeren van gegevens niet meer nodig. Onze keuze voor MailPlus is omdat er een goede prijs-kwaliteit verhouding en gebruiksvriendelijkheid is.

Hoe werkt de MailPlus module in Magento?

In de MailPlus module die we ontwikkelden voor Magento webshop beheerders, kunt u producten selecteren die u in uw eerstvolgende nieuwsbrief wilt plaatsen. Een RSS-feed van deze selectie wordt automatisch aangemaakt, die u vervolgens automatisch in uw nieuwsbrief kunt laden. Alle productinformatie zoals de namen, de afbeeldingen, en de prijzen worden allemaal automatisch in de juiste opmaak getoond. Ook wordt er binnen het systeem automatisch onjuiste e-mailadressen gemeld. Door de module wordt het aansturen van automatische campagnes in MailPlus en Magento mogelijk gemaakt. Denk hierbij aan een automatische bevestigingsmail bij elke nieuwe inschrijver of een uitnodiging na een bepaalde periode om een enquête in te vullen.


Voordelen:

  • Eenvoudiger plaatsen van productgegevens in nieuwsbrieven
  • Besparing tijd door automatische gegevens uitwisseling
  • Investeringen in maatwerkintegratie onnodig
  • Contact herstel met klanten door follow-up bij ‘bounces’

Meer informatie:
De MailPlus module in Magento is gemaakt door Magento-specialist Techtwo. De module is geschikt voor elke versie van Magento. Wilt u meer informatie over Techtwo of Mailplus? Klik dan hier.

Over de Auteur

Techtwo Internetdiensten is gespecialiseerd in het ontwikkelen van betaalbare en omzetverhogende Magento webshops en Wordpress websites.  

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo