Reviced wordt VIP en klant betaalt 300% meer - Artikelpost

Reviced wordt VIP en klant betaalt 300% meer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 443 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

Het bericht werd al eerder dit jaar rond gestuurd. De internet hosting provider Reviced gaat over naar de provider VIP. Nu is nogmaals bekend gemaakt dat deze samensmelting per 1 november 2019 definitief uitgevoerd zal worden. Het regent echter klachten op het internet want de klanten van Reviced (voorheen bekend onder de naam Deziweb) gaan opeens meer dan 300% meer betalen voor hetzelfde hostingpakket. Natuurlijk ontkent VIP deze verontwaardigde berichten. Het is namelijk niet hetzelfde pakket aan hosting diensten die ze gaan bieden. De klanten van Reviced krijgen (ongevraagd) een zeer exclusieve dienstverlening met allemaal hoogwaardige onderdelen. Zo zijn bijvoorbeeld de websites op de hostingservers veel veiliger. Ook zal alles veel sneller zijn dan dit bij Reviced het geval was. En ook krijgen de klanten veel betere support. Toch hebben de voormalige klanten van Reviced geen zin om voor deze verbeteringen tarieven te betalen die 300 procent hoger liggen dan die ze gewend waren bij Reviced. Op forums staan diverse verzoeken om advies waar de webbeheerders / bouwers en ondernemers hun website of websites naartoe kunnen verhuizen. De Reviced klanten die wakker waren die hebben al sinds mei 2019 de tijd gehad om daadwerkelijk hun sites en online materiaal over te zetten naar een goede / goedkopere hostingprovider die qua tarieven en diensten dichter zit bij de dienstverlening van Reviced.

Het overnemen / fuseren / samenvoegen van hostingbedrijven is een trend van de laatste paar jaren. Er lijken nu slechts een paar grote partijen actief te zijn in Nederland qua levering van hosting en dat zijn Total Webhosting Solutions (TWS) en Team.blue (voorheen Combell). Uit een klein onderzoek van een hostingvergelijker is gebleken dat over de gehele linie (dus gekeken naar alle dochterbedrijven) er een prijsverhoging te zien is. Maar de 300% (of hoger) van VIP ten opzichte van Reviced, dat is vrij uniek. Er zijn dochterhosters van TWS en Team.blue die nog wel scherpe prijzen bieden. Een andere optie is om de hosting onder te gaan brengen bij een niet-Nederlands bedrijf. Het nadeel kan dan echter de lagere snelheid zijn vanwege de grotere afstand tussen hosting server en bezoeker van de website. 

Meer details over de overname van Reviced door VIP en de enorme prijsstijging op de website van Webmasterresources. Over de Auteur

Informatie over Freeware software en andere technologische wetenswaardigheden

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[347 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[106 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo