FB pix tips bij een website laten maken of zelf maken - Artikelpost

tips bij een website laten maken of zelf maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4392 | Aantal woorden: 804 | Datum: | 0 commentaar

Het web is een zeer competitieve plek. Het krijgen van bezoekers op uw website is slechts de helft van de strijd. Zodra ze er zijn, moet je ze ook kunnen behouden. U wilt ook redenen geven om terug te keren naar de site in de toekomst en om de site te delen met anderen in hun sociale kringen. Als dit klinkt als een moeilijke zaak is dat omdat het dat ook is. Website management en promotie is een voortdurend streven. Wil je een website laten maken in plaats van dit zelf te doen ? Dan kan dit bij O-Design. 

 

Uiteindelijk zijn er geen magische trucs om een ​​geweldige webpagina te maken die iedereen opnieuw en opnieuw zal bezoeken, maar er zijn dingen die u kunt doen die zeker zullen helpen. Enkele belangrijke dingen om je op te richten zijn:  maak de site zo gebruiksvriendelijk als mogelijk. Hij moet ook snel laden en geven wat de lezers zoeken.

 

De 3 tips in dit artikel helpen u bij het verbeteren van uw pagina's en maken ze tot iets waar uw lezers in geïnteresseerd zijn om te lezen en door te geven aan anderen.

 

 

 

1. Uw pagina's moeten snel laden

 

Als u niets anders doet om uw webpagina's te verbeteren, moet u proberen om ze zo snel mogelijk te laten laden. Internetverbindingen kunnen in de loop van het jaar sneller en sneller zijn, maar hoe snel de gemiddelde verbinding voor uw lezers is, er is altijd meer data, meer inhoud, meer afbeeldingen, meer om te downloaden. U moet ook rekening houden met mobiele bezoekers die misschien niet zo'n geweldige verbindingssnelheid hebben op het moment dat zij uw pagina bezoeken!

 

 

 

 

 

2. Uw pagina's zouden slechts zo lang moeten zijn als ze moeten zijn

 

Het schrijven voor het web is anders dan het schrijven voor print. Mensen willen snel gerichte informatie, vooral als ze voor de eerste keer eerst naar een pagina komen. U wilt dat de inhoud van uw pagina hen geeft wat ze snel willen, maar ook voldoende informatie geven voor degenen die dieper willen ingaan op jouw onderwerp. Je moet in principe een goed evenwicht vinden tussen te veel inhoud en te weinig detail.

 

 

 

3. Uw pagina's hebben goede navigatie nodig

 

 

Als uw lezers niet op de gewenste pagina  kunnen geraken, zullen ze niet op jouw website blijven . Je zou moeten navigeren op je webpagina's die duidelijk, direct en makkelijk te gebruiken zijn. De bottom line is dat als je gebruikers verward raken door de navigatie van een site, dan is de enige plaats waar ze naar navigeren, een andere site.Over de Auteur

LIesje is webmarketeer en webdesigner en kan jou helpen met het ontwerpen van jou eigen website of met internet marketing om zo hoger te scoren in de Google zoekresultaten

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Photoshop elements 2024
Photoshop elements 2024

€ 34,99
Toon product

WordPress Basis
WordPress Basis

€ 32,99
Toon product

Just Enough Research
Just Enough Research

€ 41,96
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo