FB pix Uw website omzetten naar Wordpress - Artikelpost

Uw website omzetten naar Wordpress

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1289 | Aantal woorden: 1700 | Datum: | 0 commentaar

Website gemakkelijk om te zetten naar de CMS

Wordpress is een CMS-systeem dat het mogelijk maakt om gemakkelijk websites op te zetten, blogberichten te plaatsen en nieuwe doelgroepen aan te spreken. Het werkt gebruiksvriendelijk, maakt weinig gebruik van codes en heeft een ontelbaar aanbod aan speciale extensies die de CMS veel meer functies geven.

Kortom, Wordpress is misschien wel de beste software om een website mee op te bouwen. Ongeveer 17% van de websites draait op de software, de populariteit is dan ook ongekend.
Als u al een website hebt dan is het omzetten van deze site redelijk gemakkelijk. Er zijn een aantal stappen vereist om de site efficiënt over te kunnen zetten zonder dat er pagina's verloren gaan, 404-pagina's ontstaan of bugs in de code voorkomen.


In dit artikel leest u hoe u uw website kunt omzetten naar Wordpress.


De eerste stappen

Zorg dat er een plan gemaakt wordt van de omzetting naar de nieuwe CMS

Doorloop vooraf de technische stappen die benodigd zijn


Kijk naar de structuur van de huidige website - welke pagina's zijn belangrijk, wat is de hoofdpagina, wat zijn de subpagina's en hoe is alles verdeeld? Uw website kan op dit moment een beperkte navigatie hebben doordat webpagina's niet goed naar elkaar linken. Dit is het moment om deze navigatie duidelijk te maken zodat dit bij Wordpress wel goed werkt. Exporteer de structuur naar een bestand en neem dit mee bij de opbouw van de nieuwe website.


Zet uw design om - dit kan een lastige stap zijn, maar hoeft geen moeilijkheden op te leveren. WordPress heeft zelf een groot aantal themes waaruit gekozen kan worden, daarnaast zijn er een groot aantal webdesigners actief die zelf themes in elkaar zetten en deze verkopen voor een paar tientjes of meer.

Uw design is de onderscheiding tussen u en uw concurrenten, u kunt daarom het beste doorgaan met uw eigen design. U kunt uw design laten omzetten naar PSD, en deze PSD dan weer om laten zetten naar de juiste theme voor Wordpress-websites. http://www.psdnaarwordpress.net/ zet een ontwerp om in de juiste code om deze op de CMS te kunnen installeren.


Leer de basis ins en outs van Wordpress - om nu en in de toekomst goed met Wordpress te kunnen werken is het belangrijk om veel kennis te hebben van de software. Als u vooraf al weet hoe de installatie goed zal verlopen dan kunt u geen fouten maken. Kijk daarnaast ook alvast naar de uitgebreide mogelijkheden van Wordpress voor uw website. Er zijn ongetwijfeld erg interessante plug-ins voor uw website verkrijgbaar die u kunnen helpen bij het beter vindbaar maken van uw website, het opzetten van een betere websitestructuur en het beter kunnen delen van uw webcontent.


Zet uw content over naar Wordpress - begin met het overzetten van uw content naar de Wordpress-site, hier kunt u alvast mee beginnen terwijl uw huidige design omgezet wordt om ook voor uw nieuwe website gebruikt te kunnen worden. Onthoud: zorg voor een goede navigatie en websitestructuur tijdens het plaatsen van uw content, zodat alle content op de website goed gevonden kan worden.


Installeer uw design - wanneer het design voor de website omgezet is naar de juiste code kan deze eenvoudig geïnstalleerd worden op de server en gebruikt worden in Wordpress. Bekijk elke pagina op de website goed om te zien of alles goed is omgezet en naar uw wens is. Als er kleine foutjes in zitten dan is het beter dit nu vast te stellen dan wanneer bezoekers de website zullen vinden.


Rond af en controleer ALLES - zoals bij het punt hierboven ook werd aangegeven: controleer alles op de website zodra het afgerond is. Staat de content juist op de pagina, linken de pagina's op een goede manier aan elkaar, zijn plug-ins goed geïnstalleerd, werken dropdown-menu's goed. Het zijn allemaal elementen van uw website die belangrijk zijn en goed moeten worden gecontroleerd alvorens u echt live gaat met de website.


Als alles helemaal afgerond is en u alles tot in de puntjes hebt gecontroleerd dan kunt u live gaan met de website en de bezoekers ontvangen. Het migreren van de website naar Wordpress kan enkele uren aan werk bezorgen, maar resulteert wel in een gebruiksvriendelijke website die veel mogelijkheden heeft. Kies daarom voor Wordpress bij uw nieuwe website en u bent verzekerd van een goed eindresultaat.

Over de Auteur

Tekst over Wordpress-websites en hoe u uw website kunt omzetten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo