Wat komt er kijken bij webdesign? - Artikelpost

Wat komt er kijken bij webdesign?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 308 | Aantal woorden: 624 | Datum: | 0 commentaar

Webdesign wordt gebruikt voor het maken van een website of webshop. Een voorbeeld hiervan is het ontwerpen van een logo. Maar zij zorgen er ook voor dat de website op zowel de mobiele apparaten als een computer goed leesbaar zijn. Vaak zorgen zij er in een geval van een webshop ook voor dat de klant in 2 klikken een bestelling kan maken. Het draait allemaal om zoveel mogelijk gemak voor de klant te maken. Dit zorgt ervoor dat ze eerder en vaker gaan bestellen. Maar ook zorgen zij soms voor de visitekaartjes en huisstijl voor bijvoorbeeld op briefpapier. Er komt dus meer bij kijken dan alleen een website laten maken. Ook voeren ze vaak de eerste gesprekken met de klant. Zo krijgt de klant ook een beeld van wat hij of zij kan verwachten.

De invloed van een goed webdesign

Een prachtig webdesign zorgt voor herkenbaarheid bij de klanten. Herkenbaarheid wordt door veel webdesigners en marketeers de sleutel tot succes op het internet genoemd. Dit komt omdat mensen je herkennen op allerlei plekken. Dit kan zijn in een bushokje in de stad maar ook op social media worden bedrijven gevonden op basis van het logo. Daarnaast is een snelle website ook op mobiele apparaten zeer belangrijk aan het worden. Meer als 40% van de mensen gebruikt een mobiel apparaat om zoekopdrachten doen. Daarnaast straalt een goede website of webshop ook professionaliteit uit. Dit zorgt ervoor dat andere bedrijven wellicht ook met jou in zee willen gaan. En bovendien maak je het de klant gemakkelijk. Zij hoeven niet meer de deur uit om hun bestelling te plaatsen.

De effecten van webdesign op lange termijn

De effecten van een technisch goed webdesign op de lange termijn zijn ongekend. Je hebt namelijk een extra kanaal waarop je kan gaan verkopen. Ook kun je ervoor kiezen om dit te koppelen aan Google. Zo kan je met Google bedrijfspagina ervoor zorgen dat klanten je altijd kunnen bereiken. Hierin kan je namelijk de openingstijden en je website zetten. Maar ook is het mogelijk om je website op te laten nemen in Google Maps. Maar ook kunnen mensen direct telefonisch contact met je opnemen. Daarnaast is het ook een manier om in contact te komen met andere ondernemers. En wellicht kun je zo nog een leuke deal met elkaar maken.

Vragen

Heb je vragen of opmerkingen na het lezen van dit artikel over webdesign ? Dan kun je het beste contact opnemen met Webscores.Over de Auteur

Als professioneel vormgever deel ik graag mijn tips en ervaringen op het gebied van designen en vormgeven. Van webdesign tot grafisch drukwerk.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo