Webshops en WordPress - Artikel Post - Artikel Marketing

Webshops en WordPress

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: shopdassen
Gezien: 440 | Aantal woorden: 436 | Datum: Thu, 25 Apr 2013 | 0 commentaar

 

Naast de bekende CMS systemen Magento en Drupal is WordPress de nieuwe concurrent voor webshops. Hieronder zal ik een korte beschrijving geven van wat de voor- en nadelen zijn van een webshop gebouwd op WordPress.

In veel gevallen ben je als startend ondernemer niet in het bezit van een ruim budget. Daarin kan WordPress een voordeel bieden, aangezien je voor relatief weinig geld toch zeer fraaie templates kan kopen.  Een webshop laten bouwen door een bedrijf zal al snel zo’n 5000 euro kosten. Indien je zelf een beetje handig bent kan je al snel voor 200 euro een goed werkende webshop starten inclusief een uitgebreide backoffice.

Een goed voorbeeld is WooCommerce.  Je kan daar voor 70 dollar een redelijk uitgebreide webshop kopen. Vervolgens dien je nog een plugin aan te schaffen voor het betalingsverkeer op je website. Je kan als startend ondernemer kiezen voor een plugin van Sisow, deze aanbieder biedt betalingen aan via PayPal en Ideal. Zo heb je voor weinig geld een vrij complete webshop. Bekijk als voorbeeld eens deze website die stropdassen verkoopt, zij maken gebruik van wordpress in combinatie met WooCommerce.

Wat altijd belangrijk is om na te gaan wat je in je webshop wilt gaan verkopen en welke functies je daarvoor nodig hebt.  Het is daarom ook raadzaam om eerst goed te kijken wat er in het backoffice pakket zit van bijvoorbeeld WooCommerce. Een groot voordeel is dat je wel specifieke plugins kan kopen zodat je je webshop met 1 klik op de knop kan uitbreiden. Er zijn naast het bekende WooCommerce nog vele anderen aanbieders van webshops die draaien op WordPress.  Bekijk dus eerst goed wat je voor je webshop nodig hebt voordat je een webshop gaat of laat bouwen.Over de Auteur

Ik ben Max en schijf artikelen om mensen te informeren over het internet

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo