FB pix Website laten maken - Artikelpost

Website laten maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 466 | Aantal woorden: 440 | Datum: | 0 commentaar

Website laten maken...wat heb je nodig?

Wanneer je een website wil laten maken heb je meerdere dingen nodig voordat er gestart kan worden. In dit artikel kom je erachter wat je precies nodig hebt voordat aan de slag kunt met een website.

Copywriting

Het is aan te raden om je teksten te laten schrijven door iemand die hier kijk op heeft. Natuurlijk moet de tekst aansprekend zijn voor jouw potentiële klanten, maar het is ook prettig wanneer een tekst goed geschreven is voor de zoekmachines, eigenlijk voor Google dus. Misschien kun je zelf goed schrijven, doe dit dan vooral...maar laat je teksten altijd nakijken of redigeren.

Zo voorkom je vervelende fouten in je teksten, bovendien zorgt het voor beter leesbare teksten wanneer een kenner deze schrijft.

Fotomateriaal

Kijk uit met het onrechtmatig gebruik van foto's, lang niet alles wat je op Google vindt mag je zomaar gebruiken. En ja...ook ik ben een keer voor gaas gegaan toen ik een eenvoudige foto van Oosterhout gebruikte van een ANP fotograaf. Het resultaat was een schikking van € 275,= en deze heb ik maar gewoon betaald, er was geen ontkomen aan.

Dus laat je foto's maken door een fotograaf en bespreek met hem de mogelijkheden om deze foto's te mogen gebruiken op jouw website. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor het gebruik van rechtenvrije foto's. Er zijn talloze website te vinden met gratis en betaalde rechtenvrije stock-foto's, maar wees hier wel voorzichtig mee...dit soort foto's worden vaak te pas en te onpas gebruikt door andere websites en je wil natuurlijk wel enige authenticiteit uitstralen.

Een duidelijk plan

Zomaar zonder plan gaan bouwen lijkt in eerste instantie verleidelijk, maar trap hier niet in...ga planmatig te werk. Maak desnoods schetsen op papier en ga goed voorbereid aan de slag als je een website wil laten maken. Een goede webdesigner kan je hier altijd in adviseren of assisteren.

Stel een deadline

Als je een duidelijk plan hebt kun je aan de slag, maak afspraken met de fotograaf, de schrijver en de website bouwer en bespreek met hen de mogelijkheden en de deadlines.

Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.Over de Auteur

Marc Korthout van Siteraket schrijft over websites, online marketing, webdesign en aanverwante onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo