FB pix Website Ontwerp | Snel en gemakkelijk je eigen website maken met Wordpress - Artikelpost

Website Ontwerp | Snel en gemakkelijk je eigen website maken met Wordpress

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1477 | Aantal woorden: 484 | Datum: | 0 commentaar

Een website ontwerp laten maken kan een kostige bezigheid zijn. Het ontwerp kan vaak lang op zich laten wachten en niet iedere ontwerper levert het resultaat waar jij op zit te wachten. Mocht je op zoek zijn naar een manier om gratis en eenvoudig een website ontwerp te vinden en te installeren dan is het misschien een idee om je ogen te richten op Wordpress. We vertellen hier wat meer over de website ontwerpen voor Wordpress, ook wel "Themes" (Engels) of "Thema's" (Nederlands) genoemd.

Themes zijn makkelijk te vinden. Dit komt vooral omdat ontwerpers graag willen dat je hun werk gebruikt. Zij het tegen het betaling of zij het gratis. Vaak verdienenen ontwerpers aan hun gratis ontwerpen door advertenties te plaatsen op de website/theme die je installeert. Elke keer als een bezoeker van je website hier op klikt zal de ontwerper hier geld aan verdienen. Soms worden er ook gratis themes weggegeven als voorbeeld of presentatie waar een ontwerper uiteindelijk voor kan zorgen.

Door te zoeken op "Free Wordpress Themes" in Google zal je veel aanbieders tegenkomen. Het is bij het uitkiezen van een ontwerp verstandig om in de gaten te houden of het ontwerp wel echt gratis is. Vaak kan dit als lokkertje worden gebruikt en blijkt dat je met een maandbedrag "gratis" Wordpress Themes kan downloaden. Lees vooral ook de reacties van andere mensen. Zijn ze tevreden? Een website ontwerp kan er mooi uitzien, maar er kunnen ook functionele fouten in zitten waar je achteraf pas op stuit. Hier kan je denken aan layout veranderingen die alleen met HTML code te corrigeren zijn.

Als je eenmaal een ontwerp hebt gedownload kan je beginnen met de installatie. De installatie is voor de meeste ontwerpen hetzelfde. Je gaat hiervoor naar je Wordpress "Dashboard". Vervolgens ga je naar het menu "Weergave" en kies je voor "Thema's". Eenmaal daar aangekomen kan je klikken op "Installeer thema's". Je kiest vervolgens voor "Uploaden" en hier kan je zoeken naar het bestand dat je hebt gedownload. Het maakt vaak niet uit dat het bestand nog niet is uitgepakt. Eenmaal ge-upload kan je het ontwerp activeren.

Als het goed is heb je nu een werkende website met een design naar keuze. Natuurlijk is niet ieder geval hetzelfde en kan het zijn dat de installatiestappen anders zijn dan normaal. Het kost allemaal letterlijk een aantal minuten. Dit is dan ook de toegevoegde waarde van Wordpress. De meeste aanpassingen zijn eenvoudig en vergen weinig tijd. Ook kan het een heleboel schelen om een gratis website ontwerp te gebruiken in plaats van tegen betaling.

 Over de Auteur

Op zoek naar een website ontwerp voor Wordpress? Of meer meer weten over hoe je een website maken kan?

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo