Website ontwikkeling - Artikel Post - Artikel Marketing

Website ontwikkeling

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: B
Gezien: 420 | Aantal woorden: 419 | Datum: Thu, 2 Oct 2014 | 0 commentaar

Vandaag de dag moet u online aanwezig zijn. Veel bedrijven hebben dan ook eens een website laten ontwerpen. Echter, wanneer een website een aantal jaar oud is voldoet deze vaak niet meer aan de modernste standaarden. Zo is het belangrijk dat uw website tegenwoordig ook beschikbaar is voor mobiele apparaten. Een website die niet responsive is, is nodig aan vervanging toe. Websites zijn dan ook continu ontwikkeling. Website ontwikkeling is nodig om klanten de weg naar uw website te laten vinden.

Website optimalisatie

Bij een nieuwe website is het van belang dat deze ook wordt geoptimaliseerd. De laatste zoekmachine optimalisatie technieken moeten in de website worden meegenomen om uw website zo rendabel mogelijk maken. Daarnaast moet er ook gekeken worden hoe uw website het beste geoptimaliseerd kan worden voor conversie. Als u bijvoorbeeld een webshop heeft is het van belang om deze goed in te richten zodat een klant conversie kan doen. Maar conversie is natuurlijk meer dan alleen een aankoop. Uw website kan namelijk ook als doel hebben om bezoekers een contactformulier in te laten vullen of om iets te downloaden. Een nieuwe website moet op een geoptimaliseerde wijze worden ingericht.

Een nieuwe website

Als u een nieuwe website wilt ontwikkelen is het belangrijk om over het design na te denken. Hoe moet uw website er uit komen te zien? Natuurlijk mag u daarbij de bezoeker niet vergeten. De bezoekers komt namelijk straks op een nieuwe website uit. Wat wil de bezoeker op uw website vinden. Houd daarom rekening met het design, maar denk ook aan de teksten die op de website staan. Als u teksten gaat schrijven moet u ook de klant in uw achterhoofd houden.

Gebruiksvriendelijk

Alles bij een nieuwe website draait om de gebruiksvriendelijkheid. Dat begint al in de navigatie van de website. Is deze logisch opgebouwd? Hoe is de homepagina ingericht? Waar bevind het menu zich? Wat voor afbeeldingen worden er gebruikt? Al deze zaken moeten worden meegenomen tijdens het ontwerpen van een nieuwe website. Laat u nieuwe website dan ook ontwikkelen door specialisten. Over de Auteur

B&S Media

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo