FB pix Website optimalisatie - Artikelpost

Website optimalisatie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 957 | Aantal woorden: 565 | Datum: | 0 commentaar

Een goede website draait niet alleen om een mooi webdesign. Het is namelijk veel meer. Het is namelijk een combinatie van. Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf in de meeste gevallen wordt uw bedrijf gevonden via het internet. Het is daarom van essentieel belang dat u makkelijk vindbaar bent en hoog in Google staat. Maar hoe komt u nou hoog in Google? Hier zijn een aantal manieren voor.

1. Zoekwoordoptimalisatie

U wilt gevonden worden op een zoekwoord bjvoorbeeld aannemer Utrecht dit zoekwoord zal u op uw pagina meerdere keren terug moeten laten komen. Maar hier zit ook meteen de valkuil. Want als u het zoekwoord teveel laat terugkomen wordt dit gezien als spam. Dit is funest u zal nu juist zakken in ranking in plaats van stijgen. Om te controleren of u het juiste percentage heeft kunt u het programma SEOquake raadplegen. Dit programma laat precies zien hoeveel procent een woord terugkomt op uw website. Ik raad aan om 4 tot 6 procent te hanteren voor het zoekwoord waar u op gevonden wil worden. 

2. Linkbuilding

Linkbuilding is een effectieve manier om u link meer leads te laten genereren. Er zijn een aantal varianten van linkbuilding. Je kan je link op een startpagina plaatsen dit zijn vaak niet zulke sterke pagina's aangezien hier al veel links op staan. Een linkwissel is al zinvoller je ruilt jou link met die van een ander bedrijf. Meestal is dit gratis maar een bedrijf kan ook geld vragen om jou link op hun website te plaatsen. Het is bewezen dat linkbuilding nog steeds nodig is om een hoge positie in Google te bemachtigen. 

3. SEA

De eerste twee manieren waren vooral SEO. SEA is de advertenties die u ziet in Google meestal zijn de eerste drie gevonden website advertenties van bedrijven. Deze advertenties zijn erg belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat 50% van de mensen om de advertenties klikt het is dus zeker zinvol om een advertentie te plaatsen op Google daarnaast betaal je per klik op uw advertentie. En nee je kan niet bij de concurrent bijven klikken want ook dat ziet Google ;). SEA is dus zeker essentieel om hoog in Google te komen.

4. Teksten

Hier is voor veel website eigenaren nog veel winst te behalen. Ik kom regelmatig websites tegen die spelfouten bevatten of waar de zinsopbouw niet goed van is, dit is funest. Google kijkt namelijk of de teksten goed lopen en geen spelfouten bevatten. Daarnaast is het niet alleen voor Google belangrijk maar ook voor uw bezoekers en klanten. Er zijn zat verhalen dat bezoekers afhaken door spelfouten op de website. Let hier dus goed op!

Om af te sluiten zal ik willen zeggen bent u nou niet zo handig met internet en computers. Ga dan niet uw vingers branden, maar schakel https://www.vwebdesign.nl/l150/Makelaardij-website  in. Deze mensen weten wat ze doen en hebben de kennis en ervaring. Ik wil u succes wensen met het optimaliseren van uw website. Over de Auteur

Ik ben Jochem van Roest

Ik ben gespecialiseerd in SEO en SEA ik weet wat een website nodig heeft om hoog in Google te komen.

Ik wil mijn kennis delen met met jullie lezers en wil jullie wijzer maken.

Geniet van mijn artikelen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo