FB pix Webwinkel beginnen - Artikelpost

Webwinkel beginnen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1234 | Aantal woorden: 780 | Datum: | 0 commentaar

Webwinkel stappenplan

Wanneer u een webwinkel wilt beginnen, dient u een stappenplan te hebben. In een webwinkel stappenplan zet u op een rijtje wat er allemaal geregeld moet worden om met uw webwinkel te kunnen beginnen. Het beginnen van een webwinkel is namelijk (als u het serieus wilt aanpakken) best veel werk. 

Nu webwinkel laten maken

Hieronder geven wij enkele belangrijke stappen die u moet uitvoeren voordat u kunt beginnen met uw webshop. Wij gaan er van uit dat u al weet wat u gaat verkopen en dat u leveranciers heeft gevonden.

1. Webwinkel inschrijven bij de KVK

Om goed te beginnen, dient u zichzelf eerst in te schrijven bij de kamer van koophandel. U wilt immers serieus en succesvol beginnen met verkopen. U moet zich daarvoor bij de kamer van koophandel inschrijven als bedrijf. Uw bedrijf zal voornamelijk bestaan uit het verkopen van producten.

Voor u zich gaat inschrijven bij de kamer van koophandel, is het handig om alvast een bedrijfsnaam te hebben bedacht. belangrijk hierbij is dat het een unieke naam is die niet door een andere webwinkel wordt gevoerd. De kamer van koophandel kan u daar meer over vertellen.

2. Belastingdienst op de hoogte brengen van uw webshop bedrijf

Wanneer u zichzelf inschrijft bij de KVK om uw webshop te beginnen, zal meteen de belastingdienst op de hoogte worden gebracht van uw inschrijving. De belastingdient zal een inschatting maken van uw situatie en al dan niet beoordelen of u wordt aangemerkt als ondernemer. Dit kan dus gevolgen hebben voor uw fiscale situatie. Overleg dus goed met uw financieel adviseur voordat u gaat beginnen met uw webwinkel en maak een goede inschatting van de mogelijkheden en gevolgen van uw zelfstandig ondernemerschap. De belastingdienst heeft veel informatie beschikbaar voor mensen die een webshop willen starten.

3. Uw webshop laten maken

Er zijn heel veel verschillende manieren om uw webshop op te zetten. U kunt er voor kiezen om zelf een webshop te maken in Wordpress of Joomla. Nadeel hiervan is dat u behoorlijke kennis van HTML, PHP en CSS moet hebben om er echt een professionele shop van te maken. Voordeel is dat u gratis een webshop kunt laten maken.

Get serious!

Wanneer u serieus aan de slag wilt met uw webshop, dient u zich te richten op inkoop, verkoop, marketing en finance. Uw webshop moet u eigenlijk laten bouwen door een professioneel webdesignbureau. Uiteindelijk zal u dat waarschijnlijk meer opleveren dan wanneer u zelf een webshop in elkaar prutst, hoe leuk dat ook mag lijken. Blijf bij u leest schoenmaker!

3.1 Webshop vullen met producten

Wanneer uw webshop is gemaakt, moet u wellicht u webshop nog vullen en bijwerken met nieuwe producten. U zult waarschijnlijk vele producten in uw webshop willen presenteren, dus het is belangrijk dat u de tijd neemt om uw producten netjes in uw webshop te zetten.

4. Webwinkel promoten

Veel mensen beginnen enthousiast met hun webshop. Wanneer de webshop klaar is en online gezet, wachten ze vol verwachting op de eerste orders. Die komen echter niet binnen zonder bezoekers. En bezoekers komen niet op uw webshop zonder reclame... heel veel reclame. 

 

Reclame klinkt heel duur, maar dat hoeft niet. Er zijn heel veel verschillende manieren om uw webshop te promoten.VrijdagOnline.nl kan u daar meer over vertellen. U kunt hierbij o.a. denken aan Adwords, linkbuilding, SEO optimalisatie en uw webshop aanmelden bij verschillende webwinkel gidsen.

5 U bent nooit klaar

U bent nooit helemaal klaar met uw webshop. Deze moet namelijk eens in de zoveel tijd worden geupdate met nieuwe producten, aanbiedingen en acties. Daarnaast dient u continu bezig te zijn met het promoten van uw aanbiedingen en de producten in uw webshop.

Werk uit handen geven

Wanneer u professioneel wilt starten met een webshop, kunnen wij u voorzien van een professionele shop en de benodigde online marketing om bezoekers naar uw webshop te trekken. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Uw webwinkel beginnenOver de Auteur

VrijdagOnline.nl is een professioneel webdesignbureau met compleetoplossingen voor websites en webshops.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo