FB pix Webwinkel starten of webshop beginnen - Artikelpost

Webwinkel starten of webshop beginnen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1167 | Aantal woorden: 496 | Datum: | 0 commentaar

Wil jij een webshop starten of een webwinkel beginnen? Met Shopotheek start je al je eigen webwinkel voor slechts €30,- per maand. Het starten van een webwinkel kan zonder technische kennis al binnen één dag.

Er komen in Nederland steeds meer webwinkels. Al deze webwinkels hebben de afgelopen jaren een flinke groei meegemaakt. Wil jij ook online je producten verkopen met een webwinkel van Shopotheek?

Op de website van Shopotheek vind je een uitgebreide Helpdesk waarop de webshop software stap voor stap wordt uigelegd. Een webwinkel starten was nog nooit zo gemakkelijk.

De webwinkels van Shopotheek zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zo scoort je website altijd zeer hoog in Google. Hierdoor zal je veel meer klanten aantrekken.

Al uw klanten willen betalen met de voor hun meest gemakkelijk betaalmethode. Bij een webshop van Shopotheek kunt u zelf selecteren op welke manier uw klanten kunnen betalen. U kunt een keuze maken uit de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDeal
  • CreditCard
  • Paypal
  • Overschrijven

U kunt gemakkelijk uw eigen webwinkel opmaken in uw eigen huisstijl en kleuren. Zo heeft u altijd een uniek uitstralende webwinkel. Hiervoor is geen enkele technische kennis nodig!

Indien u nog niet in het bezit bent van een domein kunt u via shopotheek een gratis domein aanvragen voor uw webshop. Bedenk een unieke naam voor uw eigen webwinkel. Ook hoeft u geen aparte hosting te nemen. Shopotheek zorgt voor de hosting van uw eigen webwinkel.

Door Social Media te koppelen aan uw webshop heeft u een groter bereik. Uw doelgroep zal uw webshop zo veel sneller en gemakkelijker vinden. Zorg ervoor dat de Socia Media pagina's van uw Webshop up to date zijn en u actief bent.

Zodra er een bestelling geplaatst wordt in uw webshop zal u automatisch genotificeert worden via de mail. Ook uw klanten worden op de hoogte gehouden over de status van hun bestelling via de mail. Al deze emails worden automatisch verstuurd via de webwinkel software. U krijgt ook nog een eigen email account voor uw webwinkel.

Bekijk dan snel de website van Shopotheek voor de mogelijkheden van een eigen webwinkel.

 Over de Auteur

 

U kunt gemakkelijk uw eigen webshop beginnen via Shopotheek. Shopotheek heeft als doel om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken om een eigen webwinkel te starten. U heeft geen enkele technische kennis nodig om een webshop te starten bij Shopotheek.

U kunt vandaag nog uw eigen webwinkel starten voor slechts €30,- per maand.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo