Zelf een website maken is niet meer zo lastig - Artikel Post - Artikel Marketing

Zelf een website maken is niet meer zo lastig

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: kwalitiv
Gezien: 394 | Aantal woorden: 393 | Datum: Tue, 31 Dec 2013 | 0 commentaar

Als ondernemer heeft u tegenwoordig echt een goede en vindbare website nodig. Het probleem is dat het laten ontwikkelen van een website niet zo goedkoop is. Zeker voor startende ondernemers vormt dat een drempel om inderdaad een website te lanceren. Het lijkt namelijk iets te zijn dat later alsnog kan worden ontwikkeld, terwijl u eigenlijk toch het liefst zou vasthouden aan het motto ‘als ik iets doe, doe ik het goed’. Daarom zou u het liefst niet al te veel betalen, maar toch een website online laten zetten.

Voordelig een website (laten) maken

Er zijn veel aanbieders van voordelige websites. Helaas bieden deze aanbieders niet allemaal dezelfde kwaliteit en zult u vaak een standaard ontwerp krijgen. In veel gevallen is de website niet eenvoudig door u aanpasbaar, waardoor hij waarschijnlijk snel veroudert en u steeds minder aan de website heeft. Daarom zou u uw website eigenlijk zelf bij willen houden, zodat u alles netjes up-to-date kunt houden en af en toe eens wat nieuws kunt plaatsen. In dat geval hebben we het al gauw over een CMS website en het probleem is dat er met de ontwikkeling daarvan aardig wat kosten gepaard gaan.

Zelf een website maken!

Zelf website maken? Waarom eigenlijk niet? Het is namelijk steeds eenvoudiger om zelf een website te maken. Met het steeds populairder wordende WordPress content management systeem leek het al eenvoudig te zijn, maar inmiddels zijn er al systemen die het u allemaal nog een stukje gemakkelijker maken. Hierdoor kunt u tegenwoordig binnen een korte tijd zelf een website maken. Bij sommige systemen is het bijvoorbeeld mogelijk om tijdens het bezoeken van uw website simpelweg bepaalde zaken aan te klikken om ze meteen te kunnen bewerken. Ziet u bijvoorbeeld ergens een foutje in de tekst? Klik er dan op en pas de fout direct aan. Dit geldt voor verschillende puntjes en maak het allemaal heel erg eenvoudig. Kortom: zelf een website maken is met de huidige techniek wel degelijk een optie!Over de Auteur

Specialist op het gebied van webdesign en internet marketing. Houdt er erg van om zijn kennis te delen met anderen en blijft daarnaast up-to-date door zelf zo veel mogelijk te lezen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo