FB pix 1 op de 5 ben jij! - Artikelpost

1 op de 5 ben jij!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1389 | Aantal woorden: 550 | Datum: | 0 commentaar

In mijn artikel 'Wat voor player ben jij' had ik het over de C players dit artikel gaat dus over B players. Ik zei dat als je verbetering wilt als C player dat je meer onder de B players moet gaan begeven. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, dus hoe doe je dat?

Zoals de titel luidt; "1 op de 5 ben jij!" dit houd dus in dat jij de persoon bent waar jij het meeste mee omgaat, jouw vrienden dus! Als jij nog langs de zijlijn staat met andere C players die ook aan het klagen zijn over hoe "slecht" het spel wel niet wordt gespeeld trek dan zelf je sport kleren aan en stap in het veld om mee te spelen. Als je tenminste verbetering wilt voor jezelf en voor het team waar jij achter staat...

Nu zie ik je denken... pfff. Moet ik in actie komen en moet ik uit mijn comfortzone stappen, dat zie ik nog niet zo zitten. Wat zullen mijn vrienden wel niet zeggen die naast mij staan langs de zijlijn. Heyyyy je wilt toch verbetering of niet dan? Stap uit je comfortzone, trek je sport kleren aan, vraag aan de trainer of je mee kan doen en je zal zien dat hij graag gemotiveerde mensen wil trainen.

Alleen wanneer je dan zal terug vallen naar je "oude" gewoonte zal hij ook keihard zeggen; bekijk het maar, ik heb jou niet nodig!
Wanneer je het "spel" zal meespelen zal je realiseren dat je sneller word opgenomen door de groep dan dat zelf verwacht had! Het begin is altijd wat lastig want je ziet je "oude" vrienden nog steeds klagen en ouwehoeren over jou, maar daar moet je een beetje lak aan hebben.

Wat zijn de B players dan?
B players zijn dus de mensen die het "spel" wel meespelen maar weinig extra's zullen doen voor de club. (de 9 tot 5 personen in het bedrijfsleven zeg maar). Ze doen hetgeen wat ze moeten doen goed, maar daar houd het voor de rest wel mee op.

Terugkomend op het potje voetbal. Zij zijn dus de personen die bijna altijd zullen meedoen met de trainingen, maar nooit met wedstrijden en zullen altijd met smoesjes komen om het niet te doen. De reden daarvoor is de angst om te verliezen. Deze angst is zo overheersend dat zij ook nooit de "feeling" kunnen ervaren van winnen!

Zie jij jezelf als B player en zal je wel het gevoel willen ervaren van winnen, maar je weet niet zo goed hoe? Neem dan de eerste stap om eens mee te gaan doen op de zondagen met de wedstrijden. De A players nemen je wel mee en zullen het vak jou wel leren. Zolang jezelf maar verbetering wilt en de drive hebt om te winnen!

Groeten, Jean-Paul Blommaert

 

Over de Auteur

Jean-Paul Blommaert is een jonge ondernemer, maar volgens sommige iemand met een oude geest. Hij heeft een vrij brede visie op de wereld en op het nieuwe ondernemen. Oude ideeën sterven uit en maken plaats voor het nieuwe en groter denken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo