De populaire massagetechnieken - Artikelpost

De populaire massagetechnieken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 883 | Aantal woorden: 519 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn enorm veel verschillende massagetechnieken die elk hun eigen toepassingen en effecten hebben. Hieronder volgen enkele populaire massagetechnieken.
cosmetische massage

De cosmetische massage is een massage die tot doel heeft om het uiterlijk te verbeteren en tot stand te houden. De cosmetische bindweefselmassage zorgt voor een stimulering van de bloedstroom en zet aan tot de vernieuwing en versteviging van de huid. Deze vorm van massage wordt vaak toegepast in schoonheidssalons.

metamorfosemassage

De metamorfosemassage is een zachte massagetechniek waarbij er gebruik wordt gemaakt van reflexpunten. Het doel van deze massage is om blokkades op te heffen die tijdens de zwangerschap door de foetus ontwikkeld werden.


ontspanningsmassage

Bij een ontspanningsmassage is het doel om via een massagetechniek weer volledig tot rust te komen. Deze massagevorm is in de huidige tijd waarin we leven enorm populair omwille van de vele stressmomenten waarmee we in de huidige samenleving mee in contact komen. Deze vorm wordt door vele massagecentra aangeboden.

shiatsu massage

De Shiatsu massage of drukpunt massage is afkomstig van de traditionele chinese geneeskunde en werkt via drukpunten. Het principe is gebaseerd op de stroom vn levensenergie welke door de Shiatsu massagetechniek positief beïnvloed wordt.

sportmassage

De sportmassage wordt gebruikt bij professionele sporters en zorgt en heeft als doel om de prestaties van de sporter te verbeteren of om de herstelling na een opgelopen blessure te versnellen. Naast het masseren zelf heeft de sportmasseur ook de taak om indien nodig ondersteunende bandages aan te leggen bij spieren en gewrichten die zich nog moeten herstellen

stoelmassage

Bij de stoelmassage wordt het fenomeen stress, slechte werkhouding en vermoeidheid aangepakt. Het verschil t.o.v. de ontspanningmassage is dat hier geen traditionele massagetafel zoals op http://www.massagetafel-kopen.be/ gebruikt wordt maar een speciale massagestoel. Dankzij de massagestoel bevindt men zich in de ideale positie om delen van het lichaam zoals de nek, de schouders en de rug te masseren.

zweedse massage

De zweedse massage is de traditionele massage zoals wij ze kennen. Er wordt gebruik gemaakt van wrijfbewegingen, het kneden van de spieren en het alom bekende slagen met de vingertoppen.

de indiase hoofdmassage

De indiase hoofdmassage is een van de weinige massagetechnieken waarbij men geen aandacht schenkt aan het hele lichaam maar enkel aan het hoofd. Bij de Indiase massage ligt de nadruk op het verminderen van stress en vermoeidheid maar ook de gezondheid van het haar.

Meer informatie over massages

Over de Auteur

Eigenaar van de online shop massagetafel-kopen.be waar men tegen enorm goedkope prijzen massagetafels kan bestellen. Tevens zijn ook massagestoelen beschikbaar in de shop.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Bonta - Massage Gun - Massage - Massage Apparaat - Professioneel Massage gun - Draadloos - Spierherstel en Relax massage
Bonta - Massage Gun - Massage - Massage Apparaat - Professioneel Massage gun - Draadloos - Spierherstel en Relax massage

€ 39,99
Toon product

Auronic Elektrische Onderdeken - 1 Persoons - 150x80cm - met Hoekelastieken - Wit
Auronic Elektrische Onderdeken - 1 Persoons - 150x80cm - met Hoekelastieken - Wit

€ 32,99
Toon product

Sanbo Massage Gun Prime - Inclusief Koffer en 5 Opzetstukken - Sport en Relax Massageapparaat - Krachtig en Draadloos - Zwart/Blauw - Professioneel Massage pistool - Fitness - Kerstcadeau
Sanbo Massage Gun Prime - Inclusief Koffer en 5 Opzetstukken - Sport en Relax Massageapparaat - Krachtig en Draadloos - Zwart/Blauw - Professioneel Massage pistool - Fitness - Kerstcadeau

€ 49,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo