Waar moet een goede stoelmasseur aan voldoen? - Artikelpost

Waar moet een goede stoelmasseur aan voldoen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 215 | Aantal woorden: 625 | Datum: | 0 commentaar

Een stoelmassage, tegenwoordig wordt hier op steeds meer bedrijven aandacht aan besteed. Een goed ontspannen medewerker zonder lichamelijke klachten, presteert namelijk beter. Stoelmassages kosten het bedrijf geld, maar leveren dit ook weer op doordat de productiviteit van de medewerkers positief beïnvloed wordt.

Wat is stoelmassage?

Het woord zegt het eigenlijk al, het is een massage op een stoel. De stoelmassage wordt echter niet op een normale stoel gegeven. Voor stoel massages zijn speciale stoelen. Op deze stoelen kan je ontspannen gaan zitten. De stoel is ergonomisch en zorgt er voor dat de spieren zo ontspannen mogelijk kunnen zijn, ondanks de zittende houding. De masseur kan op deze manier beter de spieren los masseren. De masseur zorgt er voor dat de rug, schouders, armen, handen en nek lekker los gemasseerd worden.

Een stoelmasseur kan er voor zorgen dat pijnklachten tijdens het werk worden voorkomen. Een stoelmasseur kan ook kijken naar de fysieke belasting van de medewerker. Hij of zij kan ook advies geven op het gebied van houding en beweging.

Een stoelmasseur kan verschillende soorten klachten behandelen zoals bijvoorbeeld: koorts en verkoudheid, hoofdpijn, stress, lage rugpijn, slaapproblemen, lage bloeddruk en lage hartslag, maar ook psychische klachten kunnen afnemen door een stoelmassage. Ook preventief is het erg goed. Om zowel geestelijke als lichamelijke klachten af te laten nemen.

Als je wat meer wilt weten over de voordelen van een massage, kan je ook nog hier kijken.

Waar moet een goede stoelmasseur aan voldoen?

Een goede stoelmasseur heeft vaak een lange ervaring in het behandelen van spierklachten. De stoelmasseur kent vaak veel verschillende massage technieken en weet wanneer welke techniek in gezet moet worden. Een goede stoelmasseur heeft vaak ook veel mensenkennis.

Het geven van stoelmassages is vrij arbeidsintensief werk. Een goede stoelmasseur moet om die reden ook goed voor zijn of haar eigen lichaam zorgen. Omdat een stoelmasseur wel 6 tot 7 uur per dag aan het masseren is, is het erg belangrijk dat hij of zij een goede ergonomische houding aan neemt tijdens de massage.

 Voor een goede stoelmasseur is het ook erg belangrijk gezond te eten. Een goede stoelmasseur moet veel staan en let dan ook op een gelijkmatige bloedsuikerspiegel. Ook hydrateren is voor een goede stoelmasseur van groot belang.

 Een goede stoelmasseur heeft een goede focus nodig. Een focus op de eventuele klachten die de medewerker ervaart. En natuurlijk een focus op zijn of haar eigen lichaamshouding. Een goede stoelmasseur heeft dan ook echte oprechte aandacht in de medewerker die de stoelmassage krijgt.

Waar vind je een goede stoelmasseur?

Stoelmasseurs zijn in vele regio's online te vinden. Je kan bijvoorbeeld op de website van de fitte medewerker kijken, om een goede stoelmasseur te vinden.Over de Auteur

Als stoelmasseur deel ik graag mijn ervaring en tips voor het vinden van een goede stoelmasseur. Dit doe ik in dit artikel.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo