FB pix De voordelen van een ophangsysteem - Artikelpost

De voordelen van een ophangsysteem

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1401 | Aantal woorden: 452 | Datum: | 0 commentaar

Een ophangsysteem voor fotolijsten of schilderijen heeft heel wat voordelen. Hieronder zetten we graag enkele van deze voordelen op een rijte.

Nooit meer boren

Het meest gebruikte argument om een ophangsysteem voor schilderijen in je interieur te plaatsen, is dat je nooit meer hoeft te boren. Heb je een nieuw kunstwerk voor aan de muur, een nieuwe canvasfoto of een fotolijst die je graag wil ophangen, dan komt er geen boormachine meer aan te pas. Gewoon een extra draad met haakje en je kan aan de slag.

Eerlijkheidshalve dienen we natuurlijk wel toe te geven dat je enkele gaatjes moet boren om je rails aan de muur te plaatsen. Maar dit is natuurlijk maar eenmalig en het railsysteem blijft daarna enkele tientallen jaren hangen.

Flexibiliteit

Eenmaal een ophangsysteem aan je muur hangt ben je heel erg flexibel. Je kan je schilderijen of kunstwerken op de perfecte hoogte hangen. Iedereen die al eens iets opgehangen heeft die weet het niet zo gemakkelijk is om de hoogte aan te passen wanneer je een gaatje geboord hebt. Meestal is het zelf onmogelijk. Met een ophangsysteem kan je ten allen tijde de hoogte aanpassen.

Maar je kan je lijsten of schilderijen ook gemakkelijk naar links of rechts verschuiven. Hierdoor kan je uitproberen wat de beste compositie is van je verzameling kunstwerken.

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je erg gemakkelijk eens kan wisselen van werk. Ben je uitgekeken op een foto of kunstwerk, heb je nieuwe foto's van de kinderen of heb je een leuk schilderijtje aangekocht? In no time hangt het aan de muur, al dan niet in de plaats van iets anders.

Uitbreidingsmogelijkheiden

Je hoeft niet dadelijk je huis vol te hangen met een ophangsysteem. Je kan beginnen met de belangrijkste ruimtes en nadien extra rails toevoegen in andere kamers of ruimten waar je het systeem ook wenst.

Daarnaast bestaan er ook enkele leuke opties of uitbreidingsmogelijkheden voor een ophangsysteem. Zo bestaan er plexi fotolijsten bij Arti Teq die je gemakkelijk kan vastklikken aan zo'n rail. Ze hebben ook een stalen draad met magneetjes waarop je foto's, kaartjes en andere herinneringen aan kwijt kan.

Maar ook een memoborden, kliklijsten of zelfs sierborden kunnen via een ophangsysteem aan de muur gehangen worden. Mogelijkheden genoeg dus.Over de Auteur

Acazashop is een specialist in muurdecoratie. Van fotolijsten tot ophangsytemen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo