5 tips voor het kiezen van de ideale laptoptas - Artikelpost

5 tips voor het kiezen van de ideale laptoptas

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 250 | Aantal woorden: 522 | Datum: | 1 commentaar

Wat fijn! Waarschijnlijk heb je er al een tijdje voor gespaard, maar je hebt ein-de-lijk die prachtige laptop gekocht. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe tas bij. Zo bescherm je jouw aanwinst namelijk tegen invloeden van buitenaf én kun je er langer van genieten. Maar waar moet je allemaal op letten bij het aanschaffen van zo’n laptoptas? In deze blog geven wij je een handjevol tips.

Tip 1: Controleer het aantal inches

Laptops komen - net als tassen - in alle soorten en maten voor. Een beeldscherm van 13 óf 17 inch maakt nogal een verschil. Zeker als het gaat om het vinden van de ideale tas. Jouw laptop in een te klein vak proppen is natuurlijk niet zo handig. Maar je wilt ook niet dat het te veel ruimte krijgt om heen en weer te schuiven. Hiermee loop je namelijk het risico dat het apparaat alsnog beschadigd raakt.

Tip 2: Kies het soort tas

Natuurlijk: je kunt kiezen voor een speciale laptoptas. Zo weet je zeker dat jouw apparaat tijdens transport altijd in goede handen is. Wil je de tas daarnaast ook voor andere spullen gebruiken? Dan kun je prima voor een rugtas of shopper kiezen. Kies dan wel een model met een apart vakje voor jouw laptop.

Tip 3: Zorg voor veiligheid

Bij de keuze van een goede tas gaat veiligheid voor alles. Jouw laptop heeft je namelijk al genoeg gekost, dus je wilt er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Schaf daarom een tas met een gewatteerde sleeve aan. Dit beschermt jouw laptop optimaal tegen schokken en stoten van buitenaf.

Tip 4: Draagcomfort

Denk van tevoren na over hoe je jouw laptoptas wilt gaan dragen. Maak je het liefst gebruik van een schouderband of neem je de tas liever in de hand? Jouw voorkeur kan bepalend zijn voor de keuze van jouw tas. Gelukkig kunnen de meeste modellen op verschillende manieren gedragen worden. Zo vind je altijd wat je zoekt.

Tip 5: Kies een betrouwbare (web)winkel

Niets is zo vervelend als weken op een tas wachten. Om er vervolgens achter te komen dat de bestelling nooit verstuurd is. Of dat het product in de verre verte niet lijkt op de getoonde afbeelding. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Kies daarom altijd voor een erkende (web)winkel, zoals: Gavetas.nl.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen komt er nogal wat kijken bij het vinden van de ideale laptoptas. Inches. Vormen. Sleeves. Het zijn allemaal zaken waar je rekening mee moet houden. Ben jij op zoek naar een goed exemplaar voor jouw laptop? Klik hier voor een ruim aanbod dat bij ieder budget past!

-----------
Gerelateerd artikel: volg de temperatuur van laptop.

Over de Auteur

Expert op het gebied van tassen van ieder budget. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo