FB pix Hoe sneeuwlaarzen te combineren met kledij - Artikelpost

Hoe sneeuwlaarzen te combineren met kledij

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2612 | Aantal woorden: 326 | Datum: | 0 commentaar

Wanneer je gaat winkelen voor sneeuwlaarzen, bijvoorbeeld op sneeuwlaarzen.info, is het belangrijk eerst te denken waarvoor je de laarzen gaat gebruiken. Zijn de sneeuwlaarzen bestemd voor een speciale gelegenheid of voor dagelijks gebruik?

Ook is het belangrijk hierbij de soort kledij en kleuren die je het meest draagt in acht te nemen. Zo gaat donkere kledij meestal slecht samen met de lichtgekleurde laarzen. Indien je toch een felle kleur wil combineren met donkere kledij is er altijd ene oplossing. Zo kun je bijvoorbeeld felrode snowboots gaan combineren met een zwarte broek. Zwart gaat immers redelijk goed samen met iedere kleur die je wil gaan combineren. Maar indien je de outfit echt wil afwerken kun je de rode laarzen gaan dragen samen met een rood gekleurde winterjas. Niet alleen gaat je outfit dan echt opvallen, maar de kleuren gaan samenmengen tot een mooi en stijlvol geheel.

Indien je een paar sneeuwlaarzen or sneeuwschoenen wil aanschaffen die meer dan een kleur in de afwerking bezitten, is het essentieel dat je op zoek gaat naar kledij in je garderobe waarbij deze laarzen passen. Sneeuwlaarzen met multi – patroon zijn altijd iets moeilijker te combineren dan sneeuwlaarzen met een kleur. Wat je hierbij kan doen is de hoofdkleur in de schoen te ontdekken, met andere woorden welke kleur het meest aanwezig is, om die zo te gaan combineren met andere kledingsstukken.

Een andere tip voor sneeuwlaarzen met meerdere kleuren, is het dragen van een lichtgekleurde jeans. Zo gaan licht – blauw en wit – blauw goed samen met alle multi – kleuren sneeuwlaarzen.Over de Auteur

Ik ben fan van laarzen, en schrijf er dan ook vaak over. Enkellaarzen zijn mijn favoriet, maar ik heb ook vaker geschreven over snowboots, zo schreef ik eerder hier op ArtikelPost over de Moonboots trend.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo