FB pix Meer bezoekers naar website - Artikelpost

Meer bezoekers naar website

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1310 | Aantal woorden: 263 | Datum: | 0 commentaar

Is het tijd voor meer bezoekers naar jouw website? Wij delen regelmatig tips en willen ook via deze site een aantal belangrijke tips en tools met je delen.

Controleer of jouw content al wordt gekopieerd, het kopieren van content kan zorgen voor meer links naar jouw website.

Een van de beste tools om content op de juiste manier te laten kopieren is Tynt.com. Via Tynt.com kan je er ook voor zorgen dat gebruikers jouw site delen via Sociale Media.

Meer bezoekers naar website via content!

Content is een van de belangrijkste manieren om meer traffic naar jouw website te krijgen. Mijn advies, schrijf minimaal 2 blog berichten per dag. Dat kan in ongeveer 10 minuten per dag, meer tijd heb je niet nodig.

Promoot vervolgens al jouw blogs via sociale media. Dat kan via diverse Wordpress plugins geheel automatisch.

Meer bezoekers naar website - gratis webinar

Regels rondom het genereren van traffic blijven veranderen. Daarom is het belangrijk om jouw kennis te blijven bijwerken.

Om ervoor te zorgen dat jouw kennis op pijl blijft bieden wij jou een gratis webinar, "Meer traffic uit Google". Om daar meer over te weten te komen ga je naar http://youtubeking.nl.Over de Auteur

 

Alexander van Dijl (1983) een SEO specialist, social media expert en een inspirator die er al vroeg bij was. Reeds op 14 jarige leeftijd ontwikkelde Van Dijl zijn eerste website en sindsdien is hij online niet meer te stoppen. Alexander is vrijwel actief op alle indenkbare sociale media kanalen die er maar te vinden zijn en hij is goed op de hoogte op het gebied de ontwikkelingen van online marketing en helpt u met zijn expertise altijd een bijzonder eind op weg.

In 2006 startte Alexander zijn eerste commerciele website genaamd ''VraagAlex.NL''. Deze website wist hij onder het toeziend oog van de aandachtige media binnen een zeer korte periode tot een groot succes te brengen. Sinds 2010 is Alexander van Dijl actief als gastspreker voor seminars en ook verzorgt hij workshops en cursussen bij congressen en ''inhouse'' bijeenkomsten. Het seminar ''Meer Business uit Youtube'' is een van de succesvolle voorbeelden daarvan.

Dus wilt u nu meer klanten of vooraleerst meer traffic en leads naar uw portals? Tegen lagere kosten? Dan kan Alexander van Dijl u de weg wijzen tot het bereiken van de door u of door uw organisatie gestelde doelen.

Ten slotte is dhr. Van Dijl ook auteur, in 2010 verscheen zijn eerste publicatie genaamd, ''How to sell any product in 21 days or less''.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo