Gebruikers profiel - VraagAlex

Gebruikersprofiel

Gebruikersnaam: VraagAlex
Website: http://youtubeking.nl
Afbeelding / logo

Avatar
Geen avatar afbeelding geupload

Gebruiker Bio:
Alexander van Dijl (1983) een SEO specialist, social media expert en een inspirator die er al vroeg bij was. Reeds op 14 jarige leeftijd ontwikkelde Van Dijl zijn eerste website en sindsdien is hij online niet meer te stoppen. Alexander is vrijwel actief op alle indenkbare sociale media kanalen die er maar te vinden zijn en hij is goed op de hoogte op het gebied de ontwikkelingen van online marketing en helpt u met zijn expertise altijd een bijzonder eind op weg.

In 2006 startte Alexander zijn eerste commerciele website genaamd ''VraagAlex.NL''. Deze website wist hij onder het toeziend oog van de aandachtige media binnen een zeer korte periode tot een groot succes te brengen. Sinds 2010 is Alexander van Dijl actief als gastspreker voor seminars en ook verzorgt hij workshops en cursussen bij congressen en ''inhouse'' bijeenkomsten. Het seminar ''Meer Business uit Youtube'' is een van de succesvolle voorbeelden daarvan.

Dus wilt u nu meer klanten of vooraleerst meer traffic en leads naar uw portals? Tegen lagere kosten? Dan kan Alexander van Dijl u de weg wijzen tot het bereiken van de door u of door uw organisatie gestelde doelen.

Ten slotte is dhr. Van Dijl ook auteur, in 2010 verscheen zijn eerste publicatie genaamd, ''How to sell any product in 21 days or less''.

Meest recent gepubliceerde online Artikelen (top 20)

Deze gebruiker volgen.

1: Meer bezoekers naar website

ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo